Ogretmen_17 Bu testte yalancı pozitif gören oldu mu ? İki kimyasal bir düşükten sonra şimdi yine çok silik bir çizgi gördüm. Eşim bu testi bulabilmiş ve çok iyi bir test olmadığını hatırlıyorum. Yine hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum.
naneliseker_ Ogretmen_17 Ogretmen_17 benimde böyleydi gebeydim, inşallah vardır:) kacinci dk. Cikti ?
Mom6535 Ogretmen_17 benimde bugün böyle çıktı regle 13 gün var sanmıyorum benim gebelik olsun ama inşallah senin vardır canım bekle bir kaç gün daha tekrar ilk idrar ile yap bence varsa koyulaşır zaten ❤️
myangelson Ogretmen_17 coook 🥲 3 4 kere yalancı pozitif gördüm kan sonucu 0.100 oluyor hep 🙃 ve benim çıkan çizgi çok daha koyu oluyor direk pembe çizgi 2dk içinde cikiyor 🥲 farklı bir marka ile tekrar yapılmasını tavsiye ederim veya kan verin.
Ogretmen_17 naneliseker_ hemen çıktı. Ben de gebeliklerimi böyle silik çizgilerle öğrendim hep ama artımed çok yalancı pozitif çıkarıyormuş diye hatırladım tedirgin oldum. Teşekkürler yanıt için 🌸
zey-nep11 Ogretmen_17 okadar haklısın ki suan senın gibi hssedıyorm. Adet yaklaştıkca az böyle agrısı gelırya o agrı olunca bu ayda tutmadı of ya demekten yoruldm vucudumu cok iyi tanıyırum
Ogretmen_17 Mom6535 benim regl döngüm çok kısa 24 günde bir oluyor bugün 21. gün. Muhtemelen bu da yalancı pozitiftir sizde de 13 gün kala aynı şekilde çıktıysa. Teşekkürler yanıt için 🌸
Mom6535 Ogretmen_17 artımed ile öğrendim iki gebeliğimi de bir kızım var sağlıklı bir dıs gebelik geçirdim bulunduğum yerde inik tane eczane tek var ve sadece artımdan getiriyor bebetime bile olsa daha iyi olur inşallah bu ay olur bakalım bekleyelim