Dmt0 Eliffyamann benim de 23. Dün erken gebelik testi yaptım, bugün normal kaset test yaptım hepsi negatif. Benim bu ay yok sanırım 😄 inşallah senin ki pozitiftir 😍
MrvBK Elru Ay maşallaaah ❤️ 3 gün kala bu kadar belirgin olması ne güzeeeel. Döngünüz kaç günde oluyor acaba?
Sahra1221 Eliffyamann benim de öyle göründü kan testi verdim negatif çıktı ama inşallh vardır inşallah. Yarın kan ver canım
Dmt0 Sahra1221 bende aynı şekilde hepsini gördüm. Nasip değilmiş diyelim, 4 gün kaldı olsa çıkardı, herkesin çıkıyor 4 5 gün öncesinde
Sahra1221 Dmt0 öyle tabi bundan sonra takmamak akışına bırakmak lazım bence belki kendiliğinden yoluna girer her şey
Zeyneppbl Benmde bat 21 idi bugün regl oldum ve elendim. Ama eğer düzen şaşarsa annem diğer ay kesin olur demişti önceki bebeğimde ve gerçekten de öyle oldu. Normalde çünkü hiç şaşmaz bu sefer de iki gün önce oldu diğer aya inşallah.
imcakir Eliffyamann ay bende gördüm psikolojimiz bozulmadıysa varrrrr😍 ay çok mutlu oldum ya inş vardır 😍
Eliffyamann imcakir hahah caniiim insallah ama ben hala hissedemiyorum cumartesi tekrar test yapicam artik varsa onda iyice belli olur🥰
Merve-metin Gunes-1110 bat 20ydi hala olmadım bugün sabah mide bulantısıyla uyandım hala daha devam ediyor midemin bulantısı test yapmıyorum üşütmüşümdür diye düşünüyorum benim hormonlarda tembellik var doktor bu değerle çok zor gebelik oluşur demişti o yüzden negatif çıkar diye test yapmıyorum
Merve-metin Gunes-1110 bat 20 mide bulantısıyla dün akşam acile gittik testte yapmadım negatif çıkar diye serum taktırırım üşüttüm midemi dedim dr beta bakalım bi dedi meğerse hamileymişim beta 24031 çıktı ben şok geçirdim hiç beklemiyordum çünkü değerlendirme doğru düzgün olmadı çünkü rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah 🙏🏻