Eliffyamann Sahra1221 neden öyle diyorsun kuzum ya daha var hayırlısı ise rabbim nasip eder merak etme 🙏🏻🙏🏻
Gulsenn-0 MrvBK innovita toplu olarak ovülasyon testi almıştım içinde gebelik testide varmış aynı markanın
MrvBK Gulsenn-0 Onların hassasiyeti erken gebeliklere göre daha yüksek betada çıkartıyor diye duydum. Kan verip netleştirin. Herşey gönlünüzce olsun inşallah güzel haberler verirsiniz bize de umut olur 🌸
Gulsenn-0 MrvBK inşallah haftaya pazartesi kan vermeyi düşünüyorum şuan çok erken 2 güne bir verip takip etmek istemiyorum. Haber veririm buradan
Arya777 Bat 20 yumurtlamanın 12. Günü kan verdim sabah beta 2 çıktı . Bu bu ayda olmadı mı demek oluyor😞
Zeyneppbl Bne de 21 ama hiçbir belirti yok acaba yine de olur mu yumurtlama 7 siydi. Lekelenme olmadan hamile kalınır mı. Çok bel ağrısı falan olmuştu geçen hafta ama şimdi hiç bişey yok.
Eliffyamann Zeyneppbl ben oğluma hiç leke görmemiştim hatta kasık ağrısı dışı belirti de yoktu canim moralini bozma
Sahra1221 Eliffyamann inşallah ya. İlk gebeliğimde erken testte çabuk çıkmıştı bu ay hayali çizgi de yok