imcakir Gunes-1110 benim arada kasığım ağrıyor, iştahım yok, midem bulanıyor gibi hissediyorum bazı anlarda, göğüslerim desen hassas ama bilemiyorum:( yarın bi test yapacağım çıkmaz ama merak ettim yine de 😅
Mucizembenimle777 Gunes-1110 vallahi dün fln vardı sanki ama bugün normalim o yüzden hamile olmadığımı düşünmeye başladım🥲
Mom6535 Gunes-1110 benim regl 26 sında ama ben adetten 3 gün sonra yunurtladıgımı düşünüyorum akıntımdan dolayı ve iki gün sonra da leke geldi bir iki damla ve kesildi pembe ile kahverengi arası dayanamıyorum test yapasım geliyor 🤭
imcakir imcakir bide bugün beyaz akıntım geldi yumurtlama da olur ya çok akıntı öyleyim bugün belirti mi bilemedim
Gunes-1110 imcakir benimde midem bulanıyor gün içinde bide benimde beyaz akıntım var çamaşırım su gibi ıslanıyo
imcakir Mucizembenimle777 valla bilemedim ama şey kafamı karıştırmaya başladı 2 aydır floya göre tam olıyorum hatta 5 gün gecikti sanırken apple göre filoda 1. Gündü felan 2 aydır mevsimsel olduğunu düşünüyorum 34 35 günde bir oldum
imcakir Mom6535 biraz erken gibi ama belli de olmaz bakalım ben bugün yapacağım 😅 çıkacağını pek sanmıyorum varsa da ama arkadaşım ısrarla yapalım diyor kırmayacağım 😅
Mom6535 Göğüs ucu ağrısı göğüs ucu kaşıntısı iştah aşırı bulantı oluyor sadece günde bir kere aniden gelen bir bulantı bir kaç saniyede geçiyor kasıkta batma hissi ara sıra bir kere bas donmesi yaşadım ama tansiyonum da düşmüş olabilir ve benim normalde hiç göğüs ağrım olmaz hatta adet olduğumu bile anlamam hiç bir zaman bu kadar garip belirtilerim var ki bu ay daha çok var Regl gününe ama bilemiyorum alllah ol der ve olur
Mom6535 Gunes-1110 😂😂😂beklemek zor bir kızım var çok şükür bir dış gebelik yaşadım ondan sonra sürekli test yapmak istiyorum travma olarak kaldı bende ben ısrarla anladım dış gebelik olduğunu yoksa beni kese görmek için çağırılırlardı Ogün bugündür sürekli testle tuvalete gidesim geliyor
Nurbl Bat 23 4 gün çok yoğun bel ve kaşık ağrısı yaşadım bugün kalktım geçmiş sanki belirti giden gelen yok klomen kullandım bu ay bekliyoruz bakalım 🩵