Eliff_gny Haftaya girmiş bulunmaktayız günler çok çabuk geçiyor sanki bu haftalar da bende olan şikayetler kasık ağrısı ara sıra karnımda sertleşme ve çok sert hissediyorum bebeğin hareketlerini 21 hafta da detaylı da plasentamın aşağıda olduğunu öğrendim cuma günü de kontrolüm var inşallah oda çıkmış olur tüm riskimiz ortadan kalkar onun dışında bir sıkıntım yok çok şükür siz de durumlar nasıl
Zeynep299 Eliff_gny 27den 33. Haftaya kadar çok hızlı zamanın geçtiğini düşüneceksin ama 34 haftadan sonra sanki zaman duruyor garip bir şekilde. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Dilek_04 Eliff_gny 27+6 dan oğluşumla birlikte sıcaklara dayanmaya çalışıyoruz 😀 Benimde bazen karnım sertleşiyor bebek kendini topluyor inşallah normal bi durumdur . Uyurken hiç rahat edemiyorum artık bel ağrısından hangi tarafa yatsam olmuyor 🥲
leyla3838 27+3 den selamlar 😍Şükür iyiyim sadece sol tarafıma yatmakta zorlanıyorum gece sıcaktan uyuyamıyorum onun dışında sıkıntım yok.
Eliff_gny leyla3838 evettt bu sıcaklar beni de mahvetti uyumak çok zor gerçekten sola yatmaya çalışıyorum bende ama bazen kendimi gece sırt üstü buluyorum sonra hemen dönüyorum😂
Eliff_gny Zeynep299 Amin cümlemizin inşallah. Bir bakmışız yıllar geçmiş buyumusler bile o günleri görmek nasip olsun hepimize ☺️
leyla3838 Eliff_gny yaaa şey okudum 27 den sonra sol tarafa yatmak gerekiyormuş sağ tarafta basınçla varis ve hemoroid olabiliyormuş korkumdan sol tarafa yatacam diye kasıyorum kendimi 🥹
Eliff_gny leyla3838 evett bende az önce okudum aynı şeyi. Ve 1 haftadır basur sorunum var ama çok değil rahatsız etmiyor suanlik beni inşallah büyümez. Sağa istesem de yatamıyorum sağ böbreğim de genişleme var sola yatmak mecburi artık bana
Eliff_gny Dilek_04 inşallah öyledir bende cuma günü doktoruma sorcam sicaklarla benm de aram kötü oturduğum yerde terliyorum gece zor uyuyorum sağa sola dönmek de mesele ayağımın arasına yastık koyup öyle yatıyorum