YamacDemirinAnnesi [bilinmeyen] bende yaşıyorum burnum sadece geceleri tıkanıyor ağızımdan nefes almak zorunda kalıyorum genelde 🤦🏻♀️
Dilek23 Bende aynı sorun yüzünden geceleri uykumu alamıyorum. Birisi peteklere ıslak havlu koy yatarken odayı nemlendirir demişti, iyi geldi .Deniyebilirsiniz isterseniz.
Ahmedinannesi lkayRazgatLolu okyanus suyunu bana kullanma demişti aile hekimi nezle olduğumda,siz doktorunuza danıştınız mı sorun olmuyorsa ben de kullanmak isterim😫
Ahmedinannesi Ayy ben de özellikle sabaha doğru çok fena oluyorum burnum tıkanıyor😫Kalkıp bir iki tur atıyorum bazen evin içinde açılıyor burnum sonra temizliyorum tekrar anca öyle yatabiliyorum😫tuzlu su çekince burna o da açıyor baya tıkanıklığı..
lkayRazgatLolu Ahmedinannesi evet doçent doktora sormuştum kullan dedi ama onlarında seviyeleri var yani bnmki hamileye serbest olan okyanus suyundan
Cerengcskn Bende de aynı sorun vardı aktardan ocaliptus yağı aldım mendile bir damla damlatıp yastığımın kenarına bırakıyorum tıkanıklık falan kalmıyor tavsiye ederim👍👍
Melekcansu Aynı konudan bende müzdariptim. Burundan nefes alamayınca ağzımdan alıyodum o zamanda dudaklarım ve ağzım kuruyodu benim. Şimdi Baş ucuma nane yağını damlattığım pamuğu koyuyorum faydası oluyor ve uyumadan önce okyanus suyu sıkıyorum. tavsiye ederim.
Merveevik 1 lt suya 1 yk karbonat ve 1 yk tuz atıp burnunuza çekin ve kuruyan boğazınız için gargara yapın. Baya faydası oluyor