ZeyHus33 34+1 kızlar migdem blaniyor gibi anlamadm Bunu yaşayan varmı bisiler yiyorm karnimda tok ama Sabah kalktmda beri migdem kotu normalmi acaba bu
Birisi00 ZeyHus33 Doğum yaklaşınca mide bulantısı olur diyorlar ama. Benimde doğurmadan 12 gün önce sabah uyandığımda midem çok kötüydü ve isal olmuştum. Ertesi gün nisan geldi 12 gün sonra suni ile doğum başladı 😅
Cennet-polat ZeyHus33 bende 34haftaligim bu aralar benimde öyle midem bulanıyor gece kalkıyorum bulanıyor sabah öyle çıkarmadım ama bulanıyor bir haftadir sıcaklarda mıdır nedir bilmiyorum
Leyla81 Cennet-polat 37 ZeyHus33 37 hafta oldum bugün. geceden beri midem bulaniyor geçmiyor bulantı. gasvin duo içiyorum yanmasına bile etki etmiyor.
Zhra_arsln 37 deyim 3 gündür gün içinde bile midem bulanıyo ilk defa yaşıyorum sıcaktan diyorum başka aklıma bir şey gelmiyor çünkü yediklerim aynı şeyler
MLKYB Ben de 36+4 deyim özellikle hareket ettikçe midem daha çok yanıyor sanki. Bana iyi gelen tek şey süt. Uyumadan önce de içiyorum yoksa midem öyle yanıyor ki uyuyamıyorum bile. Karbonatlı su da iyi geliyor ama süt kadar geçirmiyor
ZeyHus33 MLKYB miğde yanması değil Migdem çok blanyor Ama cikarmiyorm Var yok arası bişey Migdem Yanıyor ama çok değil rahatsız etmiyor
ZeyHus33 Birisi00 hayırlısıyla gelsin valla anlamadm ilk Başlarda migdem blanyordu geçti smdi oldu ve var migdem blantim ama cikarmiyorm sorun bunda
Birisi00 busraltin Ben çok memnun kaldım. Doktorlar asistanlar ilgililer. Sen doğum yapana kadar senin yanında duruyorlar. Sadece hastane biraz bakımsız o yönden sevemedim. Duvarlar felan temiz değildi kaldığım odanin