2bebekliii Sorum başlıkta Başka bi doktor ise çok erken 16 önce öğrenilmez dedi Tabi oda özel doktor Bence değişmez kız olarak gördüm bende değişmez diye düşünüyorum cinsel organları 13 te tam oluşmuyor mu
Pervinakkoyunluu 2bebekliii ilk hamileliğimde 12.haftada öğrendik kız dedi ve kızdı şuan ikinci hamileliğim bunda da 12.haftada öğrendim erkek dedi ve öyle de kaldı😂 yani demem o bizde hiç değişmedi iyi doktorlar denk geldi heralde bilemiyorum🫠
gdaslik 2bebekliii ilk gebeliğimde 12 de erkeğe benziyor demişti doktor. 16 da kız olduğunu öğrendik. Zaman çok çabuk geçiyor zaten 2 hafta sonra net öğrenirsiniz.
iremd-1798 2bebekliii 9. Haftada özelde ki doktorum kız dedi 35+5 teyim kızım oluyor 🥰 Devletteki doktorum 16 da kız dedi. Bende değişmez diye düşünüyorum. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌷
Birkucukmutluluk 2bebekliii doktorum 12 de kız dedi %90 13. Haftada devlet hastanesinde ki doktor erken söylemişler size baya ama evet bende kız gibi görüyorum 16 da kesin belli olur dedi ve yine kesin kız çıktı
Alparslanyigit19 2bebekliii özele gidiyorum 11 ve 13 .hafta da tahminde bulundu kız dedi 16 .haftamda erkek olduğunu söyledi bnde şaşırdım
Elifinannesi33 2bebekliii erkekse belli oluyor genelde ama bizde kıza benziyor demişti yinede bekleyelim dedi tabi 16 da kesin erkekti
Tugcev 2bebekliii 12′de kızdı 26 haftalığız 3 doktor 1 fetal dna hala kızız 😂 bana çok değişir kızlarda yanılıyorlar çok erken vs dediler ama değişmedi. Bunu kime diyorlarsa değişmiyor zaten. Kendi doktorumda genelde yanılmam ama 16ç haftada kesin olur demişti. 3 çizgiyi görmüştük biz