sevalciftci 38 deyim bugün hafif sancılarıim çıktı halada evdede devam ediyo birqs dus alcam da sıcak veya ılık duş tetiklermii sancıyi
Bernuska sevalciftci valla ben kaynar suyla duş alıyorum uzun da kalıyorum duşta doğum başlasın diye yine bana mısın demiyor tabi herkeste farklı etki edebilir
sevalciftci umrumdadegil artık gelsin de istiyorum birde sorum olcakri dün eşimle yürüdük baya öyle sancım oldu gece birde dünden beri idrarimi.yapoyorum.hemen ardından idrar istegi yine geliyor neden olur
umrumdadegil sevalciftci bebek iyice aşağı inmiştir canım karın sertleşmesi rahim kasılıyor ondan oluyor yani sancıdan olur sıklığını takip et sancının eğer 5dakikada bire falan düşerse hastaneye git açıklığı kontrol ettir açıklık olursa evde anlamazsın.
sevalciftci umrumdadegil şuan duş almak istiyorum ılık mi normal sıcaklıkta mi.aliyim acaba birde masaj yapabilirmiim suyla kasıklarıma falan
umrumdadegil sevalciftci kasıklarına masaj bilmiyorum ama sıcak suyla duş alabilirsin sancın gelsin iyice istiyorsan beline falan tut özellikle. Duştan çıkınca ördek yürüyüşü falan da yap
sevalciftci umrumdadegil tşk ederim cnm baksa bir önerim varmı bufun Belkıs saatler de iki kere video izleyip egzersiz yaptım
sevalciftci Sssa bende sancım gelsin istiyorum 38 haftadayim bugün hafif sancılarıim çıktı tetiklesin istiyorum çok yoruldum artık bedenim kaldırmıyor fazla heryerim ödemeden ağrıyı 😔
umrumdadegil sevalciftci merdiven inip çıkabilirsin ama saat biraz geç oldu bunun için sanırım. Sıcak duş sonrası ördek yürüyüşü iyi gelecektir ama mutlaka . İnşallah sağlıkla gelsin bebişin💜
Nur3955 sevalciftci çok sıcak olmamak şartıyla evet sancı aralığını dikkat edın aşırıya kaçmadan yapabilirsiniz ilk doğumda bende duşa girdim sancılarım olunca kolaylaştı 5 dk da bir olduğunda hastanede olmalısınız muhakkak bir avazda kucağına almak nasip etsin Rabbim ☺️