Sevvalll42 nazel123 true beauty gerçi bu film değil kore dizisi hoşuma gitti heyecanlı bi dizi tavsiye ederim
emir_01 nazel123 sessiz bir yer ama suan netflix demi bilmiyorum kolpacino dusmus suan mutluyuz yolun bittigi yer Lou av gunu dehsete dalis
Cinarsaitinannesi Bende dizi film önerinize açığım kızlar korku gerilim olsun komedi istemem sevmiyorum
Gzmmgzmm Cinarsaitinannesi komsu ev Gozcu Gozlerının ardında queen of the south kesınlıkle izleyin derim
seyma2609 Cinarsaitinannesi son zamanlarda sadece gerilim izliyorum netflixte yeni gelen ‘smile’ çok güzel. Barbarian güzeldi yenilerden ve siyah telefonu da eşim beğenmiş
HelloooMomy Gzmmgzmm Gözlerinin ardında 😂😂😂 Beni hayran bırakan bir dizi ve aşırı ters koseliydi hiç beklemiyordum 😂 kesinlikle izlemeyenler izlemeli
Nurglsari nazel123 dizi olarak susmayanlar güzel diziydi en yeni gelenlerden sölüyorum film olarak kötülüğün rengi kırmızı güzeldi
Karsu123 nazel123 dizi olarak yazayim izlemek isterseniz Mezarlık Kuş uçuşu Sarmaşık zamanı bir de Kore dizisi a shop for killers Film olarak kaplumbağalarda uçar beni derinden etkilemişti
Gzdesnss Nefesini tut La casede panel Vis a vis Holly family Baby reinder Jefrey (gerçek olmuş bir olay aşırı gerilim) Bodyguard Bunları kesin izlemelisin 👌🏻
Canan2625 nazel123 yaratılan Terzi Zeytin ağacı Talihsiz serüvenler The 8 Show Mutluyuz Kübra Young Sheldon Küçülen hayatlar Dumbledorun sırları Juno Dizi film karışık şimdilik aklıma gelen bunlar 7 24 saat netflix izleyen ben aklıma bunlar gelince yazdim 😂