Ben ilk doktor araştırması yaparken çok kararsizdim çok kadın doğum doktoru değiştirdim malesef iç istemezdim çocuğumuz olmuyor diye Medar Aslıhan kalkaymaza gittik bir kere çok yoğun ve bir saatten aşağıya içeriye giremiyorsun ve bana gebelik takibini bilmem ama diğer konularda biraz yetersiz gördüm kendisini çünkü iki kere çatlatma iğnesi oldum sonrasında hemen tüp bebek dedi daha bunun aşılaması var sonra İzmit’te emek hoca diye bir profesör e gittik sizin normalde olabilir dedi bütün testlrimizi götürdük pcos hastasıyım eşimde de bı ara varikosel vardı neyse kendiliğinden oldu sonrasında adatipta Ferhat Yasin diye bir doktora gittik çok tatlı bir doktor tavsiye ederim ama kime sorsuydam kimse bilmiyordu ve bende tecrübeli birini aradım Medar Ertan zana gittik ilk baslarda çok iyiydi ama 6. Ayimda su gelişim olmustu eğitim araştırma Hastanesi’ne yattim kendisine bu durumu söylediğimde çok ilgilenmedi iki hafta kadar yattım sonrasında çıktım bu saatten sonra doktor değiştirmek istemedim ama keşke degistirswydim hem eğitim araştırma Merve baştana gidiyorum hemde Ertan zana gidiyordum ta ki Çarşamba gününe kadar 36. Hafta olmuşum hala ne istiyorsun normal mi sezeryan diye bile sormadı ve bebeğin yüzü hep plasenta da diye bu hafta olduk hala yüzünü gorememistim sonrasında ben adatiptakine Ferhat Yasin beye yazdım dün kendinsine gittim ve iyiki de gitmişim hem yüzünü görmekle çok uğraştı ve benimle çok ilgilendi eşimde bende çok memnun kaldık yani tecrübeli tecrübesiz olayına asla bakmıyorum artık enerji ve doktorun sana nasıl gelişi önemli