Duranb Nazkayra Bazen gorulmuo Bazen sordugun an bilgiis olmayan olabilir benim actigim postlarada bakabilirsin az kisi cvp yazio hatta birine kimse cevap yazmadi kalple alakali bi soruydu boyle afra tafra yapmadik !!!! Bu postu acacagina sorunu yineleuebilkrsin bence dikkat cekmek istiosun
Tiredmother Nazkayra tabiki şikayet butonu hakkında bilgim var. Beni rahatsız eden argo içeren postları şikayetlerim kapatılır. Kimsenin babasının yeri değil sonuçta kimse kimseye hakaret edemez ☺️ Herkes aynı düşüncedeyse bi dönüp kendine bakmanı rica edicem. Doğudayız doğudayız diyosun sanki Suriye ya cidden o kadar yanlış lanse ediliyo ki yazık oranın çalışanları size hizmet vermeye çalışıyo..
Nazkayra Mom89 inanim buradaki insanlara yardimci olabilmek icin herseyi yapiyoruz . Onlarda bizim insanlarimiz asla ayrimcilik yok gozumuzde keske bati gibi olsa burasida herkes bunu hakediyor
Tiredmother Nazkayra sen benim nerede yaşadığımı biliyo musun Peki? Belki bildiklerim senin kat kat üstündür ??
Duranb Nazkayra icerliosun da ondan cnm yani davranisin zaten ozetlio illa derdin soru olsa 1 kere olmadi 2. Kere daha sorarsin
ElifAbr Nazkayra dün de ben böyle bir post açtım millet benim üzerime geldi cevap verilmemeyi savundular sasırdım. Çok önemli bir konu hakkında bilgi istedim kimse bir şey yazmadı 🤷🏻♀️
Mom89 ElifAbr sordugunuz soruya baktim.hep sağlık ve bilgi gerektiren birşey ee urda doktor yokki yani koşmanızı gerektiren bir olay yok herkeste görülen birşey değil siizn postunuz ve ona başlatılan tedaviyle size başlanılacak tedavide farklı ona yapılan tahlile size yapılan tahliller farklı ee kimisi erken doğar kimisi bebek.tutunur hiç birşey olmaz yani bunu bilmeniz gerek kimse o vebali alamaz vicdan kabul etmez yani lütfen herkesi anlayin
Tiredmother Mom89 Kuzenim cizrede benim burada özelde alamadığım hizmeti orada devlet hastanesinde alıyo. Sürekli kötülemek amaçlı böyle şeyler yazılınca ben orada çalışmak zorunda olan doktora hemşireye acıyorum
ElifAbr Mom89 hayir ben teknik bilgi istemedim kimseden. Bunu yasayan var mi dedim, neler yaşadılar dedim. Kimse de kalkıp ben yaşadım demedi yaşamamalarına imkan yok bence, ilgi yok sadece.
Selinnnce Ya ne cok gitmissiniz kadinin ustune. Insan gibi bisey yazmis hemen ters ters yorumlar. Doguda yasiyorum diyor yasadigi yerde bizim gibi imkanlari olmayabilir ve bunuda acikca belirtmis. Herkes sizin gbi olacak diye bisey yok karsisinzdakide bi anne ve ya anne adayi ustune gitmeniz hic hos degil...
Tiredmother Selinnnce kaynana postu olsa yazardınız diye insanlara çemkiriyosa karşısındakilerde onun hormonlarından taşıyo kimseyi zan altında bırakmaya hakkı yok .
Dyg34 Nazkayra canım postuna baktımda soruyu soralı daha 3 saat olmuş genelde gün içi çok aktif olmaz bura akşam daha çok oluyor birde herkez posta beklemiyor mesela suan diger açtıgın konu sayfada gözükmüyor ismine tıklayıp baktım konu şeker yüklemesiymiş bende yaptırmıştım akşamdan birşey yeme içme diye birşey yok aç karnına gidiceksin bir kaç tüp kan verceksin saat bası alcaklar senden 3 saat dayanman lazım miden çok bulanıyo sadece aksamdan çok tatli seyler yeme normal günlük tüketmenin dısında
Nazkayra Tiredmother tabiki de oyle de olabilir ben genel bilgiden bahsetmedim. Belki cok cok daha bilgili ve kulturlu olabilirsiniz asla sahsinizi tanimam ve en ufak lafim yoktur buna. Soyledigim sey burayi bilmemeniz. Yani burayi gormua ve yasamis biri olsaniz bana hak vereceginizden eminim
Nazkayra Tiredmother ya nasil kotuleyebilirim o insanlari kurban olim sabah aksam birlikteyiz onlarla derdim ondegil burada ki teknolojik kosullar ve kalabaliktan doktorlarin ilgilenememesi
Tiredmother Nazkayra senelerce babamın görevi yüzünden Siirt’te kaldık biz İnan yıllar önce bile hakkıyla yapan memurlar vardı. Yani emin ol buralarda her hastanede mükemmel hizmet yok basarsan parayı alıyosun hizmeti. Ben bi gece devlet acile gittim psikolojik travmalar yaşadım bebeğimi kaybetmeme sebep oldular başka bi devlete gittiğimdede doktor başımı okşayarak muane etti. Sıkıntı Doğu Batı değil sıkıntı insanlar insanların merhameti. Oradaki doktorların oranın insanıyla sıkıntıları daha fazla olduğundan biraz daha gergin olabilirler sadece ama siz kendinizi güzel ifade ederseniz ben düşünmüyorum her doktorun her personelin size kötü davranacağını.
Selinnnce Tiredmother onu yazma nedeni belli bence cunku kaynana ve aldatma postlarinda yuzlerce yorum oluyor malum dedikoduyu seviyoruz ama normal saglik icerikli postlarda cok yorum yok. Onu kastetmis