Civciv53 Nurnisanur sen bensin bacım bu sıcakta bir kaç gün çorap giymedim gaz sancısından öldüm yine giymeye başladım yok ben çorapsız yapamıyorum 🥲
uzman_1annemy Nurnisanur Bir kaç yıl evveline kadar benimde oluyordu ama alıştırdım kendimi çünkü ben kışın bile çorap sevmezken yazın bile giymek zorunda kalıyordum evin içinde hatta patik giydiğim oluyordu ama artık geçti baya baya sıkıcı bir durum gerçekten bu arada yediklerimizde çok fazla gaz yapıyor özellikle de kuruyemiş fındık fıstık vs tarzı.
Nurnisanur myavocado benim vücudum çok hassas adetliykende en ufak soğuk görünce ağrılarım artıyordu demek ki farkediyor kişiden kişiye
myavocado Nurnisanur adette benim de ağrım artıyordu üşüttüğüm, ayağımı korumadığım aylarda, ama gaz problemi olarak yaşamadım hiç, gaz daha çok yediklerime bağlı değişiyor 🤷 haklısınız kimsenin aynı olmuyor
Nurnisanur myavocado her gün aynı şeyleri yiyorum genelde ama bu ara soğuk kahveyi artirdim sütten dolayı mı acaba gaz oluyor
Nurnisanur Civciv53 bende çoraptansa terlige yöneldim evin içinde terlikle gezmeye çalışıyorum çorap bu sıcakta gitmiyor malum ama terlik de iyi iş görüyor
myavocado Nurnisanur ay anneme mesela süt aşırı gaz yapıyor, laktozsuz sütler var ya bence bir deneyin bakın bakalım sütten mi, olabilir çünkü
Civciv53 Nurnisanur bende terliğe dönmüştüm ama yok olmadı haftasonu birde klima çarptı galiba acillik oldum tövbe ettim yine çoraba döndüm. Hatta ev patiği giyiyorum o daha rahat oluyor sıkmıyor ayaklarımı hem
Aybukecee Nurnisanur napicaz bilmiyorum valla sütü laktozsuz kullanıyorum her şeye dikkat ediyorum ama vücut yapımız böyle demek ki🙂
FyA Nurnisanur ayyy ben yaz kışşş corapsızz zor gezerim şuan yanıyo ortalık çorap yok terlik vardır ayagımda yoksa gazım hiç durmaz aşırı gazlı bi insanım hele kışın mahvoluyorum en ufak bi soğukta 🤣🤣🤣🙄🙄🙄 sıkıntılı yani