kahvesever__ Kivircik01 😃bazen sinir kırızı geçirecek gibi oluyorum 🤣 üstesinden bazen gelemiyorum gerçekten yorgunluk uykusuzluk çok zorluyor beni birde yemek ev işi çamaşır çocuklar hepsi bana bakıyor 🥹🙂🥲
kahvesever__ Kivircik01 ah ah keşke yakın olsaydık ya o kadar ihtiyacım varki🥲bir arkadaşa dosta kahve içmek sohbet etmek🥹🙂
iremd-1798 tatlibebegim_ üniversite hastanesi doktorlarına da iyi diyorlar ama hiç gitmedim ☺️ çok uzak geliyor bana 🥹 evet Sebahattin bey iyidir devlette ki Şans Hanımda aşırı güzel ilgileniyor ben ondan da çok çok memnun kaldım ☺️
tatlibebegim_ iremd-1798 devlete hiç gitmedim şehir hastanesinden bahsetmiyosunuz dimi ben pek bilmiyorum buraları
Kivircik01 kahvesever__ inanır mısın benimde bazen kalabalığın içinde yalnızdır insan .. ne güzel olurdu , çok güzel olurdu 🤍
kahvesever__ Kivircik01 kalabalığı hiç sevmiyorum artık çok kalabalık bir aileden geldim ama artık kafamda ruhumda beynimde götürmüyor sakinlik olsun bir arkadaşım olsun arada çay kahve ☕️ yemek 🥙 yiyelim çok muhteşem olurdu🙃
aysegul1122 TugceOrak Rabia_minnak Azra8Engin Yenianne91 Ben de İzmirdeyim :) ilçeler nereler kızlar? Hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz? Şafaklar kaç 🥹
Azra8Engin aysegul1122 bayrakli. Ben elendim😁 doğurdum. Bebeğim 1bucuk aylık 🥰 su hospital da doğum yaptım. Doktorum murat beydi çok memnundum😊
TugceOrak aysegul1122 Balçova ☺️ daha 7+0 biz ☺️ Gaziemirde bir doktora gidiyorum şimdilik ama bayramdan sonra Egepolde Gökalp beyden devam edicem inşallah 🙏
Rabia_minnak aysegul1122 bende bayraklıdayım ekole gidiyorum ama Çiğli de doğum yapmayı düşünüyorum orda da takipli doktorum var 🥰 Şafak 1🥲