Neferut Kivircik01 reelslerde bir dayı var kilolu kendini musluğun altına tutup Allahım bizi kurtar diye dua ediyor 😂😂
Ebbruc Neferut eskiden çok yapılırdı bizde ama artık hiç yapmıyoruz 😂 hele ben hiç yapamam bileklerim sıkıntılı ama severim yemeyi
Eceninanne Neferut biz daha gzuel yapariz ya . Zaten çiğ köfte SANLIURFA nın. Bende cog kofte dogurum heralde yemekten.
Neferut Kivircik01 bayramda memlekete gideceğiz kaynanam da klimadan nefret eder bakalım beni nasıl bir cinnet bekliyor orda 😂
kahvesever__ Kivircik01 canım benim sen nerdesin bayadır yoktun ya merak ettim seni iyimisin görünce seni mutlu oldum🥲😍
Kivircik01 kahvesever__ aşkııımm olur mu hiççç.. Vallahi çook zor zamanlar geçirdim bi süre , birkaç gündür buralardayım işte. Ben seni hiç hiç unutur muyum aşk olsun ismin değişmiş ama sankiii 🥹🥰🥰
iremd-1798 Neferut umarım yolunuz düşerde gezmeye gelirsiniz Cunda şeytan sofrası küçük köy vs vs gezilecek güzel yerleri var sarımsaklı suyu soğuk ama çok güzel denize girmek için özellikle 🥰
kahvesever__ Kivircik01 kötü bir şey yoktur inşallah hep profiline girip baktım iyimi acaba giriyor mu diye hep burda ol sen ya 🙃 evet değiştirdim baya oluyor ama değiştireli😂