taze-anneady Neferut gerçekten öyle. Tabi her insan alışınca memleketine mutlaka daha başka geliyordur orası ama ben de derim başka yerde nasıl yaşardım diye . Yolunuz düşerse tekrar beklerim 🌸😊
Neferut taze-anneady çok teşekkür ederim belki sizinle bir kahve içmek de nasip olur çok mutlu olurum 🤗💞
Feride_01 Elzemm_ benim ilk bebeğimi kaybettim canım bu yine ilk bebeğim Hasan hoca normal doğumdan yana genelde ersin sürmeli sezanyancı genelde
Elzemm_ Feride_01 anladm canm rabbim bunu hayırlısıyla sana nasip etsin ama ben normal doğum olacağı için çok zorda kalmadigim sürece doğuma bayan doktor girsin istiyorum muayene sıkıntı olmazsa ondan muayene ye Ayni kişiye gitmek istiyorum
Azra8Engin Rabia_minnak sen yukarilardaydin galiba cengizhan miydi Alparslan miydi 😊 bende smyrna dayım
Kivircik01 kahvesever__ hala öyle hatta daha da beter her sene kendi rekorunu kırıyor yani.. hayırlısıyla geçsin bu yaz da gerçekten
Elzemm_ Feride_01 Doktor guvenide önemli emin ol daha ilgili olur kiminle doğuma devam edersem riske atmak istemem
Feride_01 Elzemm_ ben Hasan hocayla tanışmadan instagramdan takip ederek sevdim umarım nasip olursa onunla devam etmek isterim