Sinemm65 Meltemanneolsun hamile olabilirsiniz ama bir an önce doktora gidin. Ben de evde test yapmıştım pozitifi görmüştüm ama 10 gün sonra falan kahverengi akıntım başlamıştı hatta ilk geldiğinde koyu kırmızıydı. Kimyasal sanmıştım doktora gittim herşey yolundaydı. Her ihtimale karşı düşük önleyici ilaç (progestan) yazdı kullandım bi 10 gün daha sürdü sonra geçti bir sıkıntı olmadı çok şükür. Bir an önce doktora gidin ne olduğu belli olsun 🌸
Meltemanneolsun Sinemm65 gideceğim canım sonuçta bı bakayım gerçekten var mı ne kadarlık ilaç kullanmam gerekli mi ki gerekli sanırım önceden dusugum olduğu icin
mucizemgelsin61 Ya benimde 6 gün gecikti benim kahveden ziyade daha çok pembe gibi açık pembe akıntım var bende düşük yaptım öncekinde kötü senaryolar düşünmek bile istemiyorum çok kötü günlerdi benim için 🙁 inşallah varsada sağlıklı bi gebeliktir 🙏
vilanelle Meltemanneolsun evet on gün sonra kan veririm öğrenince de kimseye söylemem:) doktora da 7. Haftada giderim tüm planm hazır:D kahverengi akıntı zaten böyle 4 5 haftalarda normalmiş. Benim geç oldu 9. Haftada oldu artık o zaten yerleşme kanaması değil düşük başlangıcıydı
Meltemanneolsun vilanelle benim de 7. Haftadaydi bir daha yaşamayız inşallah ama şöyle de bir şey var düşükten sonra olan bebekler daha güçlü daha zeki ve hareketli olurlarmis
mucizemgelsin61 Meltemanneolsun Hayır yapmadım işte o kadar kötü bi travmaydıki inan korkuyorum nerdeyse yapmayı deli gibi istiyorum şuan ama bi yandanda korkuyorum endişeliyim ne zaman test yapıcam onuda bilmiyorum🥹
vilanelle Meltemanneolsun inanıyorum ben böyle olacaklarına çünkü o çektiğimiz acılar boş yere olmamalı.. allahtan daha haftalıklardı ve bebek olarak görmedik ve de muhtemelen kromozomsal hastalardı. Bunları ben çok kabullendim o yüzden duygusallığı atlattım daha çok çektiklerimi hatırlıyorum ama onlar da unutulacak
Meltemanneolsun mucizemgelsin61 benim de çok kötüydü travma oldu korkuyorum aslında bı kac gün daha bekleyeyim diyorum da içimden de bir şey kalk öğren diyor
mucizemgelsin61 Meltemanneolsun Yaaa sizdemi aynı durumdasınız :) Aynen öyle evet banada öyle oluyor bazen
Meltemanneolsun vilanelle evet henuz bebek bile değilken canlı değilken et parçası gibiydi zaten ben gördüm. Bı şekli de yok ama çok canımı yaktı zor anlar nasıl dayandım hala şaşırıyorum kendime
Meltemanneolsun mucizemgelsin61 seninki daha zor olmustur canım bı de anestezisiz olduysa gerçekten çok fena
mucizemgelsin61 Meltemanneolsun İşte tamda öyle oldu kürtaj anestezili oldu tabi onu anlamadım.. ama doğumum canlı canlı herşeye şahit oldum o anı düşünmek bile istemiyorum çok acı çektim inşallah sonrası güzel olurda unuturum o günleri 🙏 hepimiz için
Meltemanneolsun mucizemgelsin61 kıyamam canım benim ya inşallah unutturacak haberler alirsin. Benim kürtaj da anestezisiz oldu o acıyı hiç unutamam. Dusugun acısı ayrı kürtajın acısı ayrıydı. O yüzden ben de düşünmek bile istemiyorum.