Cimenn1223 Havva78 bugün gittim anlaşılmaz dedi normalde özel takipliyim kan vermek icin gittim girmişken baktraym dedim cihaz çok eskiydi bebek zor görünüyordu
Bge Havva78 13+2 den selamlar ısrarla erkek diyorlar ama benim içimden kız geçiyor öyle hissetmiştim bilemiyorum ilerleyen zamanda değişir mi? Göreceğiz 😊
Rabia98 Havva78 14 hafta 2 günlüğüm yarın gidicem aşırı merak ediyorum inş kendini gösterir oğlumda 13 hafta 6 günlükken öğrenmiştim ve bariz belliydi
BirAskMasali1323 Havva78 Haftada kıza benziyo ama net değil dedi 20. Haftada detaylı ultrason da net kız olduğunu öğrendik 🥰
5sezeryanim Ozelmelekannesi36 daha önce göstermedi mi göremediler mi acaba benim de 15dede goremediler
Elzemm_ Bge bende ilk gebeligim de tersini düşündüm kız dediler ısrarla doğumda dahi doktor erkek e benziyor dedim öyle hissetmem normalmiş benimde😂🤭
Pinartmd Havva78 16.haftada devlette kiz gibi duruyo dediler 17. Haftada perinatolog randevum vardi o da kiz gibi dedi 18. Haftada ozel doktora gittim tam olarak kesin kiz dendi:))