Scelikler Altta agri var Çatı ağrısı galiba artmaya başladı çok garip hissediyorum acaba ne zaman gelcek sizde durumlar ne
Minikbiranne35 Scelikler Scelikler korkutmak istemem denk geldi acilde çatı muaynem yapıldı gözümden yaş geldi çok kasıldım ama ilk gebeliğimdi ilk tecrübemdi o yüzden bende 37+4 üm nişanım geldi ama samcı mancı yok 1 cm açılma onuda uyarladıkalrı için yaptıklarını düşünüyorum sadece sırt ağrım var
Kalbimxkk23 Scelikler valla bekliyorum cnm nts de sancı çıktı çatı muayenesi oldum dün açılma yok şuanlik doktor 10 15 güne kadar gelir dedi arada adet sancısı gibi geliyor ağrı geçiyor sonra
Scelikler Selinmoon ay çok garip hissediyorum ben ya surekli Kendimi yokluyorum 🥹 çatı ağrısı ne kadar sürüyor acaba hemen doğurmayız herhalde😂
Scelikler Minikbiranne35 başka bir belirti yok bende sadece altta ağrı benimde ilk bebeğim inşallah güzel bir doğum olur🫠
Scelikler Selinmoon ay yok korkmuyorum sadece çok merak ediyorum bebeğimi doğum sancısını bilmediğim için korkmuyorum belkide ama oda gelip geçici demi🤗
Yaso2110 Scelikler bende 37 oldum bugün aynı ağrı bugün iyice şiddetlendi dayanılmayacak gibi değil kuyruk sokumumda ağrımaya başladı bağırsaklarım çok çalışıyor