Mahza Selam tecrübeli anneler lohusa zamanı hem hastanede hem de normalde kullanmak için ped mi emici külot mu çocuk bezi veya hasta bezi mi önerirsiniz hangisi kullanışlı olur?
svmeybgl Mahza benim çevreden edindiğim bilgiye göre Depend aldım kanama çok olursa diye Lohusa pedi aldım kanama azalırsa diye Bir de normal ped ☺️
KlncA Mahza ablam doğumlarında depend götürdü ama içinden iki tane anca kullandı sonra kanaması azaldı ve gece boy kanatlı orkide geçti. Yani kanamana da bağlı kimisi 10 gün depend e devam ediyor kimisi 1 gün. Ben de nolur nolmaz hem depend hem ped aldım 👍🏻
Findix Ben depend aldım birde gece olanından orkid koyucam yanima zaten doğumdan çıkınca hemşireler hasta bezi bagliyormus ilk etapta çok geliyormuş sonra depend kullanıcam azalınca da orkide geçerim 😊
Secilyt Herkes depend tavsiye ediyor en rahati oymus ben de depend aldim ama cok kilo aldigi icin ilk gunlerde dependi kullanamayan arkadasim da oldu. Kilo durumunuza gore ilk gunler icin alternatif bir sey bulundurun ya da iyi gelmezse dependin kenarlari kesilip ped olarak kullanilabiliyor.
Bf7038 İlk 4 gün depend kullandım çok rahat ettim gerçekten sonrasında normal kullandığım pede geçtim ben.
bukna Bf7038 depend de ekstra ped takmaya gerek yok değil mi ? Sadece Depend üzerine pijama yeterli ve pijamaya geçmiyor ?
MeltemKocamer Ben ilk doğumumda deepend aldım iyi ki de almışım çok kanamam geldi bir damla çıkmadı kıyafetime.şimdi kısmetse yine alıcam deepend.
KlncA TimuinMeliskdem ikisinde de kanamamız olacakmış canım pek farketmiyor ama sezeryanda galiba daha çok oluyor
TimuinMeliskdem KlncA anladım hemşireye sorayım demiştim ama gerek kalmadı almalıyım depend ve normal ped teşekkür ederim
burcugokhanberkecan ben ilk depend kllandim ilk 4 5 gun cok geldi sonra gece orkide gectm bitsefe rahatlasam son 5 gun 40 cikmaya :)
Mahza burcugokhanberkecan peki depend kullanınca sızma oldu mu? Üzerine ek olarak külot giymek gerekiyor mu? Günde kaç kere değiştirdiniz? Teşekkür ederim şimdiden 🤗
Merwon burcugokhanberkecan depend in bedenine nasıl karar verdiniz. Ben orta mı büyük mü alsam bilemedim. Kimileri büyük al her türlü oluyor diyo ama o da sarmaz sızdırır diye de korkuyrm.
Zmraemr Orta boy olanlar kaç kiloya kadar kullanılır 77 kilo oldum büyük boy mu orta boy mu alsam bilmiyorum
MinnakBebegim Bence hastane bezi ve normal pedde guzel ama buyuk olan pedler ben ilk hamileliyimde hastane bezi aldim hastaneden sonradan normal pede gecdim cok guzel sizdirma falan filan diye biwey yok elbiseme zerre kadar leke falan olmadi o yuzden bence normal ped
burcugokhanberkecan Mahza yok olmadi uzerine bsy giymek gerekmiyo gunde 1 kere degistrdim ben cok fazla gelmedi