snowglobe Lovelovebaby o zaman fikir olsun yatak odası müsait olanlar bebek odası yapmasın 2 sene çok lazım değil bence. 😊
Rumeysamete Merhabalar, bende bebek odası yaptım hiç aklımda yoktu ama sonrasında çalışamam edemem ve herşeye her ay zam geliyor biliyorsunuz odamda vardı musaitti yaptım bence böyle düşünülürse mantıklı benim yatak odamda müsait park yatak aldım yanıma sığıyor
aysegul1122 Ben çilekten baby loof aldım. Büyüyen beşikli bir takım. 13-14 yaşında kadar kullanma niyetindeyim. Kızım olacak inşallah. Odanın da alt yarısına takımla aynı renk çıtalar yaptım. Üstüne de papatyalı stickerlar yerleştirdim. Şimdi oda takımımın gelmesini bekliyorum. Ama içime çok sindi
aysegul1122 Ek olarak ben de yatak odama park yatak aldım. Oda işi müsait odanıza ve maddi gücünüze bakıyor. Eğer durumunuz varsa ben odası olması taraftarıyım. Hem eşyalarının yeri yurdu olur. Hem de zamanla odasına alışır ve bireyselleşebilir diye düşünüyorum. Ek olarak da biraz bilinci açıldığında odasında uyumaya başlasın ki benim de kocamla bir hayatım olabilsin diye düşünüyorum. Benim fikirlerim bu
Hamzakerem Bende henüz oda yapmadım bir tane komidin aldım bir de park yatak aldım anne yanı acelesi yok diye hemen almak istemedim