siriusbiri Herkese merhaba, 14 haftalik gebeyim simdi idrar yaparken ic camasirimda 6 adet kahverengi damla gordum. Kanama mi akinti mi anlamadim. Dusuk riskim mi var sizce bu haftalarda boyle bir sey yasayan var mi acile gitmeli miyim??
myavocado siriusbiri kaahverengi lekelenmeler dönem dönem olabiliyor bildiğim kadarıyla, kırmızı kanama daha korkulacak bir durum siz kötü düşünüp strese sokmayın kendinizi ama acile de mutlaka gidin nenolur ne olmaz.
2mucize siriusbiri bende de o haftalarda öyle bir şey olmuştu iki üç kere kesenin etrafında kanama alanı vardı ama bu adet doneminden kalmış olabilir de dediler düşük önlemek için iğne progestan falan kullandım zamanla yok oldu dokturunuza hemen randevu almanızı tavsiye ederim ama kırmızı kan olmadığı sürece çokta korkmayın tabi hemen doktorunuza görünün
siriusbiri siriusbiri Kaderimmmm16899 myavocado Meltemanneolsun 2mucize herkese tesekkur ederim yorumlar icin, gittim hemen acile sagolsun kadin dogum asistani bakti ultrasonda herhangi bir kanama alani gormedi yine yarin kendi doktoruma da gitmeyi planliyorum. Asistan arada olabilecegini soyledi lekelenmelerin. Kirmizi aktif olmasi korkutmaliymis.