OktaycanveAnnesi @ZeynepDuru17 kanka normalde bu kadar ağrı olmazdı bugün karnımda ağrı var yani ameliyat yerimde ağrıyor sana da oluyor mu hiç ağrı
ZeynepDuru17 OktaycanveAnnesi bendede var bugün kanka belim karnım acıyor benimde üşüttüysen ağrır sıcak tut ayağını belini üşütme
OktaycanveAnnesi ZeynepDuru17 kanka anlamadım ki kaç gündür yoktu gülerken falan arada oluyordu ama bugün baya ağrıdı yani biraz ev temizledim falan ondan mı acaba bi de hava çok sıcak yanıyorum zaten nasıl sıcak tutayım
tugcesakzci OktaycanveAnnesi ZeynepDuru17 Özel tartışma açmamışsınız kızlar ana sayfaya tartışms açmışsınız doğum etiketiyle 😂😂 İkinizden biri konuşmak istediği kişinin profiline girsin, sağ üst köşeye basınca özel mesaj gönder seçeneği çıkar o şekilde mesaj gönderin
ZeynepDuru17 OktaycanveAnnesi kanka ev temizlemek için biraz daha erken senin için kendini dikkat et yorma sen yanıyor olabilirsin ama terleyip soğudukca usutmus oluyorsun ve ağrı yapıyor antibiyotik vermişlerdir onu düzenli kullan bitmediyse
OktaycanveAnnesi ZeynepDuru17 kanka bitti o çok oldu. Ne bileyim daha temizlemem ya dinlenirim senin de kesik yerin ağrıyor demi karnın gibi
ZeynepDuru17 OktaycanveAnnesi evet kanka karnımın içi kesik kısmı belim ağrıyor parol içecem yemekten sonra şuan rezene çayı içiyorum yeni bardaga koydum 😂 anca parol icebilirsin zaten
OktaycanveAnnesi ZeynepDuru17 :( kanka tek sevindiğim şey birlikte aynı gün aynı saatler olduk ya en azından birbirimize destek oluyoruz ve tabi sağlıkla evlatlarımıza kavuştuk ya şükürler olsun. Şimdi sen olmasan kime sorardım ben iyi ki varsın canım kankam
ZeynepDuru17 OktaycanveAnnesi her zaman yanındayım canım kankim ne demek uzağız belki ama.herzaman burdayım çok şükür Rabbime sağlıkla sıhhatle kavuştuk elhamdülillah sağlıkla sıhhatle büyütmekte nasip etsin rabbim evlatlarımızı inşallah sende iyiki varsın güzelim 🥹🤲🤎
Neferut tugcesakzci anlık kalp krizi geçirecektim 😅 benim de burda bi tane kankim var buraya düşüyor sandım ufak bi tekledi 😅😅
OktaycanveAnnesi tugcesakzci valla nasıl geçecek bilmiyorum Allahın izniyle elbet geçecek de şimdi de bacaklarım ağrıyor anlamsız şekilde uyutmuyor bile😅