Kızlar 2 gün önce nst de sancı çıkmıştı dün sabahtan geceye kadar karnım taş gibiydi haraketi değişikti sabit ağrım vardı eşimin ısrarı üzerine hastaneye gittik nst de sancım çıktı yatış verdiler bende sanıyorum ki doğuma alıcaklar apar topar yukarı çıkarıldım gece 12 de yatış oldu doğumhane ama yani çatal ve doğum alanı dip dibe kapı yok birşey yok herkes herşeyi görüyor içeri girdiğim an bir inleme sesi geldi dedim doğum yapıyor haralde sancı odası 5 kişilik gittiğimde benimle birlikte 3 kişi vardı hep mülteci dolu kadın yabancı bir dil ile bağırıyor ebeler hiç bir şekilde ilgilenmiyor bu şekilde 3 saat boyunca kadın bağırıyor ebe gelip ona kes sesini ıkın bebeğin başı çıksın diyor gidiyor neyse kadın yardım diye bağırdı kimse yine gelmedi en sonunda benden yardım istedi kadın geliyor diyo çarşafı bir kaldırdı bebeğin yarısı neredeyse çıkmış kimsede yok ne yapıcağımı şaşırdım kendi derdimi unuttum kadın ayağı kalktı eli aşşağıda çatala koşuyor ebeler dalga geçiyor tut düşmesin diye kaldık biz 3 kişi ama bana sancı girip girip çıkıyor yanımdaki kadın bu sefer başladı Allah demeye kadın etrafı dağıtıyor yeter diye kendini yere atıyor ebeler yine ortada yok karpuz kahve yiyip içiyorlar ay o kadında bana abla geliyor çıkıyor bağır diyor çarşafı kaldırmaya kalmadı ebe geldi ki bebek çıkmış bile perdeyi çekti araya plesentayı çıkartı kadına dönmüş diyorki senin 10 dkk omce açıklığın 4 cm Di nasıl bu kadar hızlı oldu kriz geçiriyorum orda herkes bağırıyor kendini yere atıyor inliyor 1 Türk bile yok 2 saatte bir alttan bakılıyor nst bağlanıyor benim sancım var full ama bu seferde ben hissetmiyorum açıklığım 1 cm ilerlemiyor eşim de kapıda nefes nefese ben bağırıyorum sanmış bırakın başka hastaneye götürücem diyor bırakmıyorlar beni suni kaldıramazsın diyor sezeryanada almıyor sancıdan çatlicaktım tekrar alttan bakıldı sabaha kadar 2 cm olmamış bile 1.5 cm serum vere vere içim dışıma çıktı en sonda arkadan ilaç verildi lavabo için kaç kişi çatala gidemeden olduğu yerde doğurdu gidenleri ise hep duydum bebek sesi dikiş atılırkenki halleri hep gördüm en son renkli dp. Gittim dr. İle bütün ailem dışarıda bekliyor beni ağlama tuttu yüzüm kireç gibi araya tanıdık soktk. dedim yeter ben yapamicam imza ile çıktım çok kötü bir travma oldu size tavsiyem devlete gidicek seniz 5 dkk kala gidin hala etkisindeyim