Zilan_Drsn Mavii17 evet bnde de bulantı oldu o bebeği çıkardıklarında oluyır hata kusmuştumda evet o beyaz tenli hemşire çok iyiydi
Mavii17 Zilan_Drsn Ben kullanmak istiyorum unuttum evindar hocaya sormaya yarın bebeğin kontrolü var gidip soracam korse takmazsam sezeryan göbeğim kalacak
Mavii17 Zilan_Drsn Alıştım da sarılık geçirdi 1 gün hastanede kaldık o kötüydü şimdi onunla uğraşıyoruz
Zilan_Drsn Mavii17 kaç çıktı sarılık değeri bizimkisi 15.67 di doktor dedi iyice emzir ertesi gün getir bnde çok korkmuştum emzirdim aksilik fln çıktı gitmedik dün gitik kontröle doktor dedi sarılığı kalmamış
Zilan_Drsn avukathanims çok değilmi ya ordaki fiyatlaeın hepsi sabit değilmi neden 30 bin ki bn 20 gün önce yaptım 11 bine
BerivanLina avukathanims yok hayir ama dunya park hastanesinden bahsetmiyor msnz siz ben celebi hocadan duydum
BerivanLina avukathanims burda etiket acildi gecen hafta dunyapark hastanesi fiyat guncellemesi yapms ama 30 binden hic bahsetmediler. Sizden duyunca sasirdim
avukathanims BerivanLina Zilan_Drsn ben dünyaparkta ki doktorlardan bahsetmiyorum Neval hoca dan bahsediyorum. Doğumları dünyaparkta yapıyor ama.