Asli98- Yani çoğu anne bu lekelenmeden korkup hastaneye gidiyor bazı doktorlar da önlem amaçlı iğne veya hap verebiliyor. Ama benim de bildiğim kadarıyla canlı kırmızı kanama yoksa endişe edilecek birşey değil. Çünkü ilk 12. hafta zaten lekelenmeler normal karşılanıyor hele ki kese etrafında kanama falan yoksa önemli birşey değildir. İlk gebeliğimde 3 ay içince toplam 7-8 kere lekelenmem oldu ve her birinde ilk gebeliğim olduğu için doktora gittim. Her seferinde muayene edildim ve birşey olmadığı için eve geri geldim. Şuan ikinci gebeliğim 11. haftadayım şimdiye kadar 2 kere lekelenme yaşadım ve doktoruma mesaj attım çünkü bu gebeliğm biraz daha zor gibi. Doktorumda kırmızı kanama yoksa ciddiye alma dedi ve dinledim gitmedim yani. En son 1 hafta önce olmuştu lekelenmem ondan sonra henüz olmadı🙏🏻 belki kendinizi yordunuz veya ayakta kaldınız.. belki bunların hiçbiri değil bebeğin yerleşme kanamasıdır veya eski kandır. Takip edin derim. Eğer ağrınız olur ve lekelenmeniz artarsa yine doktora görünürsünüz 🙏🏻