Cankuss35 Melek3675 yani şuanda güzel gözüküyor morfoloji 5 gözüküyor yapısı . Oda o kadar sorun değil keçiboynuzu pekmezi içse bile yeter . Sizin adet döngünüz nasıl ? Muayene oldunuz mu ?
Kubra-1997 Nasıl yaptırdınız özele mi gittiniz süreci kısaca yazar mısın Benim kocam gitmiyor Nasıl ikna ettin yada eşiniz mi istedi
Ayliz_bebek Kubra-1997 neden istemiyor ki ? Bunda ayıp ya da seçim hakkı olmamalı bence, gitmeli ki doktorlar ona göre haraket etsin nasıl ne tedavi yapacağını bilsinler, Allah gönlünüze göre versin inşallah gerek kalmadan hamile kalırsınız❤
Melek3675 Cankuss35 benim değil ben 6 aylık hamileyim😇 bu kuzenimin adet çok düzensiz 3 aydır olmuyor mesela doktora gitti ilaç kullandı bi sorun yok dendi yumurtaları bile çatlamıştı 2 yıllık evli istiyorlar ama olmuyor
Cankuss35 Melek3675 hayırlı olsun sizin bebişiniz🩷 kuzenınde problem var bencede yumurta kalitesine mutlaka baktırsın düzenli adet olmak için Zühre ana sultan macunu var onu araştırabilir eşinde sıkıntı yok gözüküyor canm . İnşallah tez zamanda sağlıkla bebişi olur