Melek156 Kızlar eşimin ileri hareketi 0 ve sayısı 50m doktorum da yumurta kaliteni artırıcı şeyler tüketmelisin dedi böyle sorunları olup ne kullandınız kullandığınız vitamin vs fayda gördükleriniz var mı
Ranip-pinar Melek156 eşim cebinde keçiboynuzu ile gezmeye başlamıştı :) bende kuru incir tükettim o dönemde. İkimizde pharma supralife vitamini kullandık 3 ay. Ama mutlaka doktoruna sorup kuşlan tabiki bu vitamini
Nurellaa7 Melek156 yumurta kalitesini arttırmak için yeşil yapraklı sebzeler tuketmelisin. Protein mutlaka olsun öğünlerinde. Birde her gün en az yarım saat yürüyüş yapabilirsen çok iyi olur. Yürüyüş rahimde kanlanmayi arttırdığı için yumurtlamaya olumlu etki ediyormuş Melek156
mrp2023 Melek156 benim eşim kullandı ama fayda göremedik tüp bebek denedik ondada embriyolar gelişmedi canım her türlü erkeğin vitamini en az 6 ay kullanması gerekiyor bence ve üroloji olarak gittiğiniz doktor iyi bir doktor olmalı
Melek156 Leylagny Sperra diye vitamin verdi eşime ama daha önce eşim onu 3 ay kullandı fayda görmedik hatta 4 aya yakın kullandı sizde araştırabilirsiniz dedi yumurta kalitesi içinde bana Akdeniz yeşilliği dedi onun içinde araştırma yapabilirsin dedi
Melek156 Ranip-pinar kuru incir hormonlar da bozukluk yapıyor mu benim hormonlar gayet normal ama kalitesi biraz az daha kaliteli olabilir dedi doktorum
Leylagny Melek156 benim eşim de de hareket sıkıntısı vardı ben instagramdan ege Sirkem diye bir sayfa var ordan kabak çekirdeği yağı ve keten tohumu yağı aldım bir faydasını gördü ve gorenlerde çok
Ranip-pinar Melek156 benim tüm hormonlar normaldi amh seviyem çok düşüktü. Doktorum kuru incirin yumurta kalitesinde etkisi olduğunu söylemişti. İstersen araştır bi canım
Ranip-pinar Melek156 benim 0.90 dı yani yumurta sayım azdı. Doktorum yumurtanın sayısı değil kalitesi önemli 1 tane olsun kaliteli yumurtan olsun yeterli demişti. O yüzden incir yemiştim ama dediğim gibi araştır mutlaka. İşe de yaramıştı 3 ay sonra hamile kaldım
Nurellaa7 Melek156 ceviz badem gibi kuruyemişlerin de birde kabak çekirdeğinin de faydası var diye biliyorum