merve_alan04 Tabi doktorum bilgi vercek çıkarken ama sezeryan olup banyo hakkında bilgilerinizi almak istiyorum bu arada dikiş yok yapıştırma. (Bütün hamişler sağlıkla kavuşun bebeklerimize❤🤲)
Kaderrdiler merve_alan04 3. Günüm sezeryanda dün hastaneden çıktım bugün banyomu yaptım benim ameliyatim yapıştırmaydı hiç bir ağrı hissetmiyorsun nemli tutmamak gerek sadece banyodan sonra
mervemurat16 merve_alan04 ilk gün banyo yapmadım ben dikiş yerinde su geçirmez bant vardı ertesi gün yaptım banyo yaptıktan sonra bandajı çıkardım su değdirmemek lazım fazla diğer banyolarda illa geliyor ama direk su tutulmamalı
Lenay223 merve_alan04 sezeryandan sonra bir gece hastanede kaldım eve gelince duşa girdim zaten bant takıyorlar öyle rahatlatmisti ki anlatamam sonra her gün duşa girdim sütüm arttı ağrılarım hafifledi şükür
gizemvatanseverbal Merhaba ben pazartesi sezeryan oldum, dikişlerim gayet iyiydi. Bu nedenle Çarşamba sabahı doktorumun onayı ile hastanede banyomu yaptım. 🥰💖
merve_alan04 gizemvatanseverbal bende pazartesi oldum bu gün taburcu oldum. Sağına soluna yatarken karnının iç kısmında acıma oluyor mu seninde cnm yani normal demi sadece yatıp kalkarken oluyor o acılar
elifilhan_kara Dikişlerim yapıştırmaydı idi Üstüne su geçirmeyen bantla pansuman yapıldı Çıktığım gün duş alabilirdim ben ertesi gün aldım
gizemvatanseverbal merve_alan04 benim doktorum sadece sırt üstü yatmayı önerdi, şimdilik sağına soluna yatma dedi… iç dikişlerim acımıyor, lazer dikişe dikildi benim sadece sağ ve sol başındaki dikişlerim biraz ağrıyor.. ☺️
Tugba1tugba merve_alan04 ilk sezeryanımda aynı gün banyo yaptım ben su geçirmez bant yapıştırdılar sorun olmadı çok rahattı. Bunda nasıl olacak bakalım