Meslina06 Kızlar 20 haftalığım bugün kontrolde bebeğin eşi aşağıda dedi doktor ama başka hicbisey söylemedi 2 hafta sonra detaylı ultrosunum var detaylı ultrosonda söylerler dedi korkmalı miyim sizce ne yapmalıyım bilemedim
Minnosaannee Meslina06 hiç yaşamadım. Bilmiyorum da üste kalsın diye yazıyorum . İnşallah bi sorun yoktur
Birbebekk Meslina06 benimde öyle plesenta aşağıda ama sizinki ne tür soylemedi mi bunun birkac çeşidi var ilişki yasak ağır kaldrimak vs yasak mümkün oldukça dinlenin ayaklarınızı yüksek yere dikerek uzanın inşallah çıkar yukari
Nazo_avlu Meslina06 14 haftadayız benımde aşağıdaymıs ınsaallah yukarıya vıkar saglıkla kucagımıza alırız çok fazla ümitli konuşanda var korku dolu yaklasanda hersey allahtan rabbım hakkımızda hayırlı olanı kolaylaştırsın inşaallah
Ezgi0193 Benimde aşağıda maalesef. Kanamam de oluyor iğnede vuruluyorum . Doktorum kendini yormayacaksın dedi. Sizde yormayın stres yapmayın. Allah’tan ümit kesilmez bir bakmışsınız detaylı ultrasonda çıkmış olur.
Nazo_avlu Ezgi0193 kaç haftalıksınız sız ben duphaston kullanıyorum sadece bırde magnezyum 1 hafta oldu kanama olalı hala kanlı akıntı görüyorum ara ara
Burcu-2634 Meslina06 benim de dün detaylı ultrasonum vardı bana da aynısını dedi doktor ama yukarı çıkar ilerki haftalarda şuan bi problem yok dedi bende 20+6 haftalığım
Ezgi0193 Nazo_avlu 27 haftalık başlarda duphaston kullandım sonra progesteron hapa geçildi günde 3 kere ve iğne de kullanıyorum . Şu sıcaklarda birde tansiyon yükselmesi ile mücadele ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Nazo_avlu Ezgi0193 bana iğne vermedıler daha sonra mı verıyorlar acaba doktora sordum ama bır cevap alamadım yada o ankı stresımle ne dedı hatırlamıyorum
melekmi22 Meslina06 benimde 15. Haftada aşağıda demişti doktor ama normalmiş bu haftalarda kendi kendine yukarı çıkıyormuş daha sonra kontrole gittiğimde sormayı unuttum ama hicbir sorun var denilmedi detaylida çıkar zaten sorun olursa doktor söyler