Mervebzl Saanes54 bence kız bildiğim kadarıyla yuvarlak kese kız bebeğe işaret benim kesem su damlası şeklinde erkek dediler inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Neferut Mervebzl canım benim kesem de yuvarlak diye herkes kız dedi bana erkek olduğunu öğrendik sanırım istisnai durumlar olabiliyor, herkes evladını sağlıkla kucağına alsın inşallah 💞
Mervebzl Neferut bizimki hiç şaşmadı malesef kimse yanılmadı sanki erkek olucagı ilk günden belli gibiydi😅 tabiki bunlar sadece tahmin birsürü olasılık var inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız
Neferut Saanes54 buradaki sonuçlara inanma canım bence bana da hep kız dediler sonuç erkek oldu doktora bırak son sözü tabi ki merak ediyoruz anlıyorum seni 🥰
baharmom35 Saanes54 keseden cinsiyet tahmini diye birşey yok bana herkes burada erkek dedi kız bebeğim olacak hiçbir teori doğru değil
Saanes54 baharmom35 bana da çoğunluk erkek demiş ama gönlüm kız bebişten yana bakalım hayırlısı 😍 sağlıkla gelsin de önemli değil
baharmom35 Saanes54 aynen öyle önemli olan sağlıkla olması tabi merak ediyoruz ama en önemlisi sağlık ve güzellikle dünyaya gelmesi
Saanes54 baharmom35 amin inşallah hepimiz sağlıkla, hayırla ve kolaylıkla kucağımıza alırız ve en önemlisi güzel ahlaklı bir şekilde yetiştirebiliriz 🤍
Saanes54 Neferut evet son sözü doktora bırakmak lazım ki bazen onlar bile yanılabiliyor, Rabbim hayırlısı nasip etsin hepimize 🩷