Aysemm44 Kızlar testler temiz ama idrarını çok yapıyor kilo alamıyor bu yüzden yaşayan varmı idrar testi yapacaklar böbreklerde bişey mi var diye
Msydn6 Aysemm44 güzel düşünün güzel olsun inşAllah birşey çıkmaz kalbinizi ferah tutun Allah yardım eder 🤲🏼
Aysemm44 Minigiim-vebenn52 Amin inş evet idrar çok yapiyor isal oluyor bu yüzden kilo almio hep kilo veriyor içmesi çok iyi işte kilo almıyor
Aysemm44 Minigiim-vebenn52 Yaptı temiz çıktı ama idrar testiyle yapacaklar bide valla hep nazara geldik
Aysemm44 Paronayanne Evet böbrekte sıkıntı vardr dedi normal değil böyle olması dedi kilo kaybediyor böyle işte hastanede sonuçları bekliyoruz hergün gidip geliyorum
Minigiim-vebenn52 Aysemm44 böbrek temizse korkma hiç bol bol oku canım vallahi bende nazara çok inanıyorum bol bol oku bebişi çokta birine gösterme kırkı çıkana kadar rabbim korusun inşallah
Aysemm44 Minigiim-vebenn52 Dua edin sabah idrar testi gelecek inşallah temiz çıkar sağlıklı çocuk 1 günde ne hale geldi eşinizin ailesi olsa bile kimseye göstermeyin size tavsiyem valla eşimin ailesi gördükten sonra oldu olanlar