Prensesannesibir Kızlar 32. Haftamdayım bebeğim zayıf ne yesem kilo alır birde günde 3 litreden fazla su içmeme rağmen suyum az ne yapmalıyım 😔
Rabiul Prensesannesibir yulaf lapası yapıyordum önceden , ince öğütülmüş yulaf , bal , pekmez , muz , ceviz , çilek istediğin kıvama kadar süt gerçekten çok iyi. Doppler i nasıl kilo almaya müsait mi ? Müsait değilse ne yaparsanız yapın almazmış
Prensesannesibir teachervera bu marketten aldığımız sütü hamileyken içebiliyor muyuz zararlı değil mi
Rabiul Prensesannesibir nasıl yani canım ben market sütü kullanıyorum 😆 günlük pastörize sütü mü diyorsun karton kutuda ki mi
teachervera Prensesannesibir Ben inek sütünü içemiyorum bana ağır geliyor o yüzden pastorize içiyorum
Tugces27 Muz kaşar peyniri ceviz avakado yoğurt süt yumurta lifli baklagiller meyveler aklıma gelen bunlar
Prensesannesibir Rabiul marketteki kutu sütü zararlı diye duydum ama bilmiyorum tabiki o yüzden içmemiştim
SrpYlmz Prensesannesibir pastörize süt içmeniz lazım hamilelikte hazır yoğurt hazır süt ve beyaz peynir o yüzden hazır marketten almalksiniz ( bebeğe kilo aldircak olarak kaşar kefir muz süt sabahları ceviz ve tahin)
melikets33 Prensesannesibir benimde aynı durum var canım suyum sınırda 32 haftadayım doktorum günlük 3 litre kesin su iç dedi bebiş kaç kg acaba banada düşük geldi benimki
melikets33 Prensesannesibir Benimkide 1869 ama doktorum haftasıyla uyumlu iyi dedi dün gittim hatta kontrole
aslanbeyy Prensesannesibir aramızda 200 gram var bence bebeğinizin kilosu iyi suanda . Doktorum böyle giderse 3500 üzeri doğar zayıf değil dedi sizin de az çok oynar yani doktorunuz bu konuda zayıf mı dedi size? bende kg alması için uğraşırdım önceden ama Şuan bıraktım akışına
Prensesannesibir melikets33 bana zayıf dedi canım birde suyum nasıl az anlayamadım çok fazla şu içen biriyim moralim bozuldu ya
Rabiul Prensesannesibir benim bebiş bu hafta çok kilo alamadı canım 100 gram civarı almış ama haftalık ortalama 200 gr ve üstü alıyordu şuan 2.300 müydü tam hatırlayamadım
Pinaargunes Prensesannesibir muz kefir haşlanmış yumurta tüketin bide meyve çok yiyin meyve kg aldiriyor bebişe😍