Tuba-M55 Hhh03 3 çeşidi var imom un gebelik öncesi / gebelikte / emzirme dönemi diye kardeşim kullanıyor gebelik öncesini
Hhh03 Alparslanmom__ bende gebeliğimde başlamıştım geçen hafta düşük yaptım bugün kontrolüm vardı gebelik öncesi olanınını kullanmamı söyledi doktor
Alparslanmom__ Hhh03 anladim çok gecms olsun çok üzüldüm kaç haftalıktiniz ki neden oldu? Banada kaybettikten sonra bebeğimi folik asit kullanmamı önermişti doktorum
Hhh03 Alparslanmom__ Allah razı olsun sağolun rutin kontrole gitmiştim kalbinin durduğunu öğrendim malesef
Alparslanmom__ Hhh03 bende ilk gebeligimde 5aylikken sonlandırmak zorunda kaldık maalesef gelişmiyordu kalbinden kan akışı olmuyordu doğsa yasamicakti çok Zor süreçleri Allah’ım kimseye yasatmasin insllah herkese sağlıklı hayrlı evlatlar nasip etsin 🙏
Hhh03 orkidemm_ banada bugün bundan verdi geçen hafta kürtaj oldum 3 ay korunma dedi 2 ay sonra başlıycam ilaca
Hhh03 Alparslanmom__ Amin sağolsun sizde yavrunuzu hayırlısıyla sağlıkla kucağnıza alın inşallah bizlere de dua edin