Bahar-Atalay27 Slm arkadaşlar ben 24+3 haftalık oldum ve bebeğimi hâlâ çok fazla hissetmiyor um bu beni baya tedirgin ediyor bu konuda yardımcı olabilir misiniz acaba
Alparslanmom__ Bahar-Atalay27 28 haftaya kadar normalmiş düzenli hissetmemek bn 31+4um hala herzaman net hissetmem günde 10 defa hareket etse yeter dedi bana doktorum
4949zilanerturk Bahar-Atalay27 Canım ben 30 haftaya geldim Anca zar zor hissettim insan ayırt edemiyor ama 30 hafta dolunca insan hissetmeye başlar😅
Alparslanmom__ 4949zilanerturk bazen çok hareketli bazen durgun oluyor yani bebeğim sizdede öyle oluyor mu? Yeri daralıyor diye heralde
4949zilanerturk Alparslanmom__ Vallahi canım ben 35+6 oldum Benim de bebeğim Ama bazen hareketli bazen hareketsiz Ama artık zorlanmaya başladım
Alparslanmom__ 4949zilanerturk aynen havalarda çok sıcak zorluyor vallahi Allah sağlıkla hayrlısi ile kucağımıza almayi nasip etsin inşallah 🙏 çiçek gibi pozitif dogumlarimiz olsun 🙏🌸
Bahar-Atalay27 Bu beni baya tedirgin ediyordu yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim arkadaşlar bu sıcaklarda Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah