f_gecee BirAskMasali1323 evet evet ilk başta böyle istiyordum ama eşimin babaannesi biraz ağır bir kadın Ağa hanımı ve rahmetli ben gelin olana kadar kanserle savaştı beni ve eşimi yan yana gördükten sonra son nefesini verdi ve Dila ismini çok severmiş Torununun saadetini doğru düzgün göremedi bari böyle bir anı kalsın istedik :)
BirAskMasali1323 f_gecee Ya Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah…Anladım ismiyle büyüsün prenses🥰Genellikle Ecmel isminin yanına hep Vera olarak ikili isim olarak gördüm o sebepten söyledim 💕
Semanurry Gerbuce 3,5 yaşında kızım var adı Defne Hüma 32 haftalıkta hamileyim yine kızım oluyor ona da Derin Sare koyacağız 🩷
Ayliz010 Gerbuce Almila Lina Defne Derin Deniz Elif Zeynep Pelin Pelinsu Deren Naz Yaren Merve Eslem Eda Elif ada Hira Ruveyda Hüma Hafsanur
Gerbuce Yesimdeniz bende Elisa düşünüyorum ama anlamı internette yazılan gibi değil diye bende duymuştum
Ehira Gerbuce Elisanın anlamı internette yazılan gb değil diyorlar .. Bende düşünüyordum ama anlamı yazılan gb değil sanırım. Diyaneti arayıp sorabilirsiniz ..
Yesimdeniz Gerbuce evet öyleymiş galiba bende duymuştum ama yinede koyacağım güzel bi isim hangisi ismin anlamı doğruki zaten
Ehira Gerbuce iki defa arattım :)) yurt dışında olduğum için kızkardeşlerime arattım.. söylenen gb olmadığını, anlamı olmadığını söylediler.. Bir yakınımda koymak istemiş, o da aramış ama netteki anlamı onaylayan yoktur ..