ssevilmommy Emel_aslan06 tansiyonlamı alakalıydı acaba? Çok üzüldüm başınız sağ olsun Allahım size sabırlar versin🙏
YeniGelinMeselesi Emel_aslan06 Allahım sabırlar versin dayanma gücü versin 🙏🏼😔 Sebebi neydi vefatının nasıl fark ettiniz 🙏🏼
Emel_aslan06 Karanfil19 hiper tansiyondsan dolayi sabah karşı şiddetli sanciyla uyandım apar topar hastaneye kaldırıldım ve bebeğimin kalp atışı durmuştu zehirlemeye gecmisiz😢
Emel_aslan06 YeniGelinMeselesi dun Sabah şiddetli sanciyla agryla uyandım apar topar hastaneye kaldırıldı kalp atışı durmus bebeğim o şekilde anladim siddetli ni sgr sanci gecmek bilmeyen
Babymom07 Emel_aslan06 ya Allah rahmet eylesin Cennete sizi bekleyecek sebebi nedir acaba? Benimde yeğenim 3 ay sonra vefat etmişti gerçekten çok zor bir süreç Allah sabırlar versin inşallah
Emel_aslan06 Babymom07 tansiyonum vardi kuzum ikimizde cok etkilemis onu anne karninda benide disardan etkilmis onun kalbi durmus.aksam hareketliydi bi sıkıntı yoktu sabahta şiddetli sanciyla uyndim hastaneye gittik anne karnında ölmüş
Ofelya_1 Ayy canım benim başın sağ olsun😭. Cennette minicik bir dua kuşun var artık. Bende aynı haftadayim. Rabbim senin acını hafifletsin tüm annelere de kolaylık versin inşallah
DenizBatus Emel_aslan06 canım benim basın sağolsun.bende aynı acıyı yaşadım 2 sene önce 38 haftalık dogumuma 2 gün kala kaybettim acını hissediyorum bolca sabır diliyorum.rabbim insAllah yeniden sevindirsin seni.cennette bekleyen bir meleğimiz var tek tesellim bu sende öyle düşün güçlü ol🙏🏻🌸
sedasvs DenizBatus başınız sağolsun:( Rabbim sabırlar versin🙏 hayırlı sağlıklı evlatlar versin size🌸 sebebi neydi acaba belli olmuş muydu?
DenizBatus sedasvs teşekkür ederim 🙏🏻 net bir sebep bulamadılar doğal ölüm dediler birde pıhtılaşma sebep olmuş ola bilir dediler..
145356- Başınız sağolsun çok üzüldüm benimde bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum dün gerçekten tarifi olmayan bi acı… rabbim sana sabrını versin. Geçicek inşallah her şey allahtan🙏🏻🌸