TubaMustafa Nur__ Elif Mehsa Behre Leyan Benan Mahza Menal Behra Rana Dila Serra Ecmel Yağmur Defne Duru Rüveyda Bukre Nur
Kelebek123 FHKK samet tek başına konulması iyi değil. Allahın isimlerinden biri ve başına abd konularak konulabilir. Abdussamed gibi. Araştırın.
Eminemalinnn MinnakBebegim 3 aylik heyeti hiç duymadım. Heyet raporu 45 günlük 3 hekim raporu veriliyor. Hatta duyduğuma göre birkaç özel hastahane ücretli işbirliği içinde veriyor
Fattmasevinc Nur__ Meryem zehra Züleyha asel Mina HÜMA bade idil inci esin.. O kadar çok ki seçmesi çok zor.. Ama favori ismim Zeynep asel gerçi ben kızıma koymayacağım bizden önce amca kızımız oldu onlar koydular Zeynep ismini
Nur__ Fattmasevinc Aynen secenek çok ondan kararsızım :) hep öyle oluyor yzaten tam içine siniyor bi isim bi bakıyorsn en yakınındaki o ismi koyms
Tubakrts Elif Ece Zeynep bende bade ismini çoook istiyordum. Tam Karar verdik dedik artık isim yastık yapıcaktım iyice araştırıyım dedim ve caiz olmadığını öğrendim. Şarap anlamı taşıdığı için. Elif kardeşimin ismi zeynep koymayı düşüniyoruz şimdi
Guulseeen Nur__ kıbar cıtı pıtı bı ısım bız cok kararsızdık doğuma bı ıkı gun kala doktorumuz sayesınde karar verebıldık onunda kızının ısmı berenms onunla bırlıkte beren koymaya karar verdk :)