Razismom Merhaba kızlar, 22+5 haftalığım, kahveyi kısaltmak benim için çok zor olmuştu, genelde günde 3 tane içerdim. Şimdi de kafeinsiz kahve Mehmet efendinin çıkmış, acaba kullanmakta sakıncası var mıdır??
asli_hmz Razismom az önce bir doktoru dinledim kafeinsizler daha fazla kimyasal işlem görüyor dedi bilemedim bende
Mucihe Razismom bende hamileyim ilk hamileliğim de günde iki kere içiyodum Şuan hamileyim gene 2 kere içiyorum Bi sorun teşkil etmedi strese girip neden kısıtlıyorsun kendini 1 tane içebilirsin günde doktorlar buna izin veriyor zaten
Rabiul Razismom doktorum günde 2 tane Türk kahvesi içmeme izin verdi seçeneklerim şu şekilde : 1) 2 fincan Türk kahvesi 2) Tall boy filtre kahve günde 1 İkisinden biri 😆 Haftada 1 tall boy mocha Bunlar dışında Türk kahvesi içmeyip soğuk kahve yapıyorum kendime o günkü sıcak basmasına göre mesela şuan soğuk kahve yapacağım Türk kahvesinden ödün vereceğim 😆
145356- Razismom ben diyetisyene sormuştum içebilirsin kafeinsiz gerçekten demişti zaten tadı da bi değişik
myavocado Razismom bana doktorum günde bir fincan istediğin bir kahve iç demişti, ben iki günde bir bazen her gün bir fincan türk k. veya az sütlü filtre k. içiyorum. Bu kadarının bir zararı yok diye biliyorum, çay, kola gibi şeyler filan da pek tüketimiyorum çünkü. Doktorunuz uyarmadi ise siz de içebilirsiniz günde bir
Zmom Bende 2 gündür sütle yapılan hazır soğuk kahve içiyorum. İçtikçe daha çok içesim geliyor tadı da çok güzel normalde kahve sevmem acaba bu da mı zararlı sonuçta süt var yoğun değil tadı çok güzel ve bu sıcakta çok güzel gidiyor. Canım da habire istiyor. 🤦🏻♀️
Razismom @Zmom ayy hemde nasıl güzel gidiyor buzlu buzlu… İşte bende korkuyorum içsem mı içmesem mı.. Çok canım çekiyor oyalanıyorum içmemek için😂 içenler de Bi zarar görmemiş ama..
SrpYlmz Razismom türk kahvesi hergun içiyorum ben bir fincan icmenizde sakınca olmaz , eğer soğuk kahve iciyosaniz da granül kahve alın bı kavanoz içine 4 tatlı kaşığı granül kahve , 2 tatlı kaşığı toz şeker (sonra tadına bakıp şeker ekleyebilirsiniz),3 şu bardagu soğuk süt ekleyin kapağı kapat kavanozu çalkala bı beş dakika kadar içindeki kahve ve şeker çözülsün diye
Zuzuuss Razismom günlük bir türk kahvesinin zararinin olacağını düşünmüyorum alabileceğin kafein miktarı önemli onun ölçülerine internetten bak iki bardak çay bı türk kahvesi icebilirsin kafein gramlarina gir bak hesapla