Nurrrr10 Kızlar eşim tek erkek 8 görümcem var benim kız ihtimali %99 diyor etrafımdaki herkes. 12 haftalık gebeyim siz de böyle mi düşünüyorsunuz
huzunluponcik Nurrrr10 ben oyle düşünmüyorum ya çünkü eşimin yengesinin 7 tane oğlu var kızı olmadı şimdi oğullarının hep kızı oluyor eltimin annesinin de 6 kızı kızlarının da kızı olmuyor hepsinki erkek kız istiyorlar hep
Sumisali_ Nurrrr10 kesinlikle hiç alakası yok eşim 5 erkek kardeş 2 görümcem var ve ilk bebeğim kız ikincinin 2 gün önce kız olduğunu öğrendim.Genel olarak bakmanız gerekiyor tüm aileye birinci derece ve ikinci derece ve ayrıca kendim 3 kız kardeşiz.
Sermec27 Nurrrr10 babamlar 6 kardeş 5 erkek 1 kız doğurmuş babaannem eşim tek çocuk ben 5 kardeşim 4 kız bir erkek üçüncü oğlumu doğurdum yani bunu önce Allah sonra babadan gelen sperm belirler 🥰
Zseda Nurrrr10 Benim eşimde 4 kız 1 erkek. Hep söylerdi bizde hep kız oluyor benim kesin kızım olur diye. Evet kızımız oluyor 😂Cinsiyeti baba belirliyor evet ama değişebiliyor ya bu durum. Etrafımda da örnekleri var. Hayırlı evlat olsunlarda🌸
Melismelo Benim kaynanamın hic kızı yok eşimle beraber 4 erkek kardeşler bende kesin erkek olur diyordum ama kızım oldu😊 cok ilgisi yok bence
kalbiminpariltisi Nurrrr10 böyle diyenler hangi kafayla diyor anlamış değilim cahillik güzel şey 😀 sülaledeki tüm kadınlar isterse sadece kız çocuk doğursun yine de fark etmez sonraki cinsiyetin kız erkek olması her zaman yüzde elli ihtimaldir değişmez