Mranaa Arkadaslar bebisimin çantasını hazırlamaya başlıyormuş 31.haftalik olduk. Ama hangi deterjan ile yikayim katsi oranı en az en saf içerikli hem leke cikartici icin hemde yıkamak için deterjan önerileriniz var mi
Selma2412- Mranaa hem leke çıkarıcı hem deterjan olarak değil ama siveno markası doğal tertemiz araştırın isterseniz suan % 45 indirim var çok uyguna geliyor bir bakın isterseniz
[silindi] Mranaa deterjan olarak İncia’nın sıvı deterjanını kullandım. Leke çıkarıcı olarak da Baby me’nin sıvı leke çıkarıcısını aldım.
melekmi22 Mranaa ben uni baby aldım.uzrrinde tavşan resmi var sıvı deterjan şuan leke çıkarıcı almak gerekli gelmedi bana sonuçta yenidoğan anne sütü ama tecrübeli anneler onarıyorsa bende alayım leke çıkarıcı yani onu ek gide döneminde almayı düşündüm
Rabiul tugcesakzci bende siveno kullandım ama kokusu ağır geldi bana çekkas a astım hafif kurumaya yakın kurutmaya attım daha güzel koktu hafiflemişti kokusu da bebek bebek koktu kurutmadan çıkartınca
tugcesakzci Bebekkk00 bioderma abc derm serisini kullanıyorum komple. Normalde sebamedle başlamıştın fakat oğlumun cildi atopik olduğu için doktoru bu seriye çevirdi. Çok memnunum
tugcesakzci melekmi22 leke çıkarıcı mutlaka alın, öok fazla kaka yapıyorlar ve zıbınlarına tulumlarına kadar taşıyor ek gıda ile bağlantısı yok yani
tugcesakzci melekmi22 ben e bebeğin kendi markası olan baby me kullanıyorum toz şeklinde olanı çok memnunum
biranne__ Mranaa Siveno güzel ama leke çıkarıcı olarak baby me aldım sadece baza altı lekesi varsa çıkarmıyor onun dışında şuan iyi
tugcesakzci Rabiul kuzum sivenonun aslında bi kaç tane modeli var da tekmiş gibi duruyo. Lavantalısı var portakallısı var