07sym07 Biberon ve emzik kaynatma nasıl yapılıyor kızlar yavaştan hazırlığa başlıyorum biberon cam bu arada nasıl kaynatma yapmalıyım tecrübelerinizi paylaşır mısınız
umrumdadegil 07sym07 benimki cam değil cam nasıl olur bilmem ama ben önce biberon deterjaniyla yıkıyorum sonra içme suyu ile kaynatıyorum
1prensesannesi__ 07sym07 cam ise kaynatmana gerek yok meme kismini kaynar suda bekletsen yeter bide kaynatma olayi aslında kaynar suyun icinde ocaga koyup kaynatmak degil suyu kaynat icine emzigi biberonun meme kismini koy 5 dk sonra cikart yıka bitti 😃
Rabiul umrumdadegil göğüs pompasını nasıl yaptınız hortumu falan var hepsini sıcak suya sokup bekletsem mi acaba büzüşür mü 😆😆
Sevde11 07sym07 ben e bebekten almistim biberon emzik temizleyici deterjan ,önce deterjanla yıkayıp sonra da kaynaticam
Rabiul umrumdadegil daha hiç kullanmadım ya bugün temizleyeyim bayramda evde olmayacağım geldğimde hazır olmuş olsun büzüşür mü nasıl olur acaba kararsız kaldım 😆 hortumunu falan bütün parçalarını kaynattınız dimi
biranne__ 07sym07 bence su ısıt ve suya sok bikaç dk öyle kalsın yeterli. Sonrada temizleyiciyle yıkarsın güzelce ben öyle yapcam çünkü çatlayabilir yada eriyebilir diye önlem amaçlı
Rabiul umrumdadegil tamam canım saol halledeyim bende çok sıcak bi taraflarımı kaldıracak halim de yok ama 🤯🤯🤯🤯
Rabia_minnak 07sym07 ben emziği sadece kaynar suda bi kaç dakika bekletip yıkadım kesinlikle kaynatmayın hiç doğru değil plastik meme başlığını kaynatmak maalesef bütün emzik biberon kutularında kaynatın diyor bence kaynatılmamamlı
Babymom07 07sym07 kaynatmasak olmuyor mu ben kaynatmayı düşünmüyordum plastiğe zarar vermez mi emzik plastik sonuçta
Elfthh Bir kere kaynattim ben hepsini sıcak suya koydum yani on dakika falan sonrasında kaynatmiyorum her sferinde bebek için detejanla arada yıkikuyorum bazen deterjansız baktım beş altı günde kirlendigini duusnursem tekrar kaynattm