3prenses25 Merhaba 15+4 günlük hamileyim. Demet hanım cinsiyetine kiz bebek dedi ama içimde şüphe var nedense sizin yada çevrenizde tanidiklarinizdan yanılma yaşayan oldumu
Aybukecee 3prenses25 demet hsnima değil ama Fatma hoca bı arkadaşta yanilmisti. Bana da hala kesin bişey demedi bı erkek bı kız deyip durdu bakalım
Samberf 3prenses25 neden şüphe var içinizde yani ben o doktoru tanımıyorum ama genelde kız dediklerinde yanılma olmuyor benmde ikinci hamileliğim ilk kızımda da doktor kız demişti öyle de oldu
Ela98 3prenses25 Bize 10.haftada erkek demişti. 14. Haftada kız dedi şuan 21 haftalığız hep kız dedi 🌸
3prenses25 Yenihayallerr hayırlısı bakalım universiteye randevu aldım ayin 28 ne. Ayrintili ultrason için gün alcm
3prenses25 Aybukecee humeyra hanım komsumda yanıldı erkek dedi kızı oldu. Son günlerde çok duyuyorum ayrintili ultrasonda kesinlesenleri
3prenses25 Aysnragc üniversite poliklinik 1 olarak verdi sistem ama ayın 28 i gidince soylicem detayli için randevu almak istediğimi. Tarama testlerini yaptırmadım çünkü. Ayrıntıli ultrasona girmek istiyorum
Edaerva Demet hanım bana da kız dedi ve kızım oldu ama hümeyra hanım yumurtalıklatın çalışmıyor demişti onun üzerine bir düşük ve bir doğum yaptım hatta şuan da hamileyim😂
Aysnragc 3prenses25 detaylı ultrason için randevu almadan ücretli şekilde doktora gidieviliyormus bu dogru mu? Vezneden para yatırıp istediğin doktora gidiyormuşsun ilk gebeliğin o yüzden bu konuda pek bilgim yok 🥹