Kızlar merhaba, 32+5 haftalık hamileyim, dün sabah başladı bu şikayetim akşama doğru dayanamaz haldeydim, bi önceki gün biraz kabız gibiydim ama çok zorlamadım yani öyle ciddi bişey yoktu. Dün gece dayanamayınca gittim, bebekte çok fazla toplanıp duruyo kasılıyo diye önce doğumhaneye gönderdiler, sancılarım çıktı ama kan ve idrar tahlillerinde enfeksiyon çıkmış kasılmaları doktor ona bağladı açıklık falan yok dedi. Zaten sezaryen olucam bu 2. Gebeliğim. Neyse ben doktora basuru da söyledim baktı işte, bişey yapamayız buna enfeksiyondan da olmuş olabilir zorladıysan da olmuş olabilir dedi. Hamilelikte rahim baskısından da çıkıyo dedi, vazelin sür, günde 2-3 kez ılık suya otur falan dedi ilaç falan yazmadı, genel cerraha git doğumdan sonr geçmezse dedi. Daha erken haftalardayım geçmezse doğuma kadar nasıl durucam böyle çok canımı yakıyo yürüyemiyorum bile. Dünden beri resmen dünyam karardı ya 😭 başına böyle gelen var mı, farklı bi hastaneye gitsem diyorum acaba ilaç krem falan verirler mi? Doktor bişey yapamayız şimdi buna deyince de gitmedim başka yere