Minikmucizemmm26 FairyMoon bu ay da testim negatif gelirse eğer yarım kavanoz bala 15 -20 adet incir doğrayıp aticam birde bol ceviz biraz da fındık badem atıp her gün sabah akşam eşimle birlikte sabah akşam yemeği düşünüyorum ayrıca ocean mummy kullancam bide kabak çekirdeğinin sprlerm yumurta bebeğin tutunmasinda da etkili aklınız da bulunsun ve spor yani bütün tuşlara aynı anda basmayı düşünüyorum 😂😂
Marsmelow FairyMoon her gün yürüyüş, mümkün olduğunca şeker ve kafein tüketmemek, folik asit, stresten uzak durmak. 🌸 Bunları aynı şekilde eş de yaparsa bonus
FairyMoon Minikmucizemmm26 incir bal fındık fıstık bunları bende duymuştum hem her zaman yenilebilen şeyler bunlarıda yiyeyim bakalım😊 teşekkür ederim canım 🌸
FairyMoon Sevde11 yürüyüş pek yapamıyorum ama evde pilates vs yapmaya çalışıyorum her gün düzenli olmasada ama elimden geldiğince yürümek için de kendime fırsatlar bulacağım çok teşekkür ederim 😊
FairyMoon Marsmelow folik asit demir hepsinin bir arada olduğu bir takviye kullanıyorum inşallah faydası olur ama kahveyi azaltamıyorum bir türlü bazen günde 3 4 fincan içtiğimde oluyor. Çok teşekkür ederim bilgilerini paylaştığın için🌸😊
Minikmucizemmm26 Aysemuberra valla eğer sonucum negatif gelirse deneyeceğim ama ayrı ayrı zaten hepsi iyi gelen şeyler sadece ben biraz miktarı arttırıp karıştırcam bı amca hergun bal incir zeytin yiyin demişti bu ay ayrı ayrı yedik eşimle sonuç daha belli değil
Aysemuberra Normalde ben 25 de falan adet görüyordum ama bu ay 10 damı ne oldum fazla gelirdi ama bu ay 2 gün mü ne geldi ilk gün biraz fazla geldi ikinci gün gelmedi az geldi birazda tedirğin oldum ama