Aerithma Lavinya21 2 cm açılma var dedi doktor bir de kafasını hissediyorum dedi. Nst de hep düzensiz sancılarım var ama hiç 60 tan yüksek çıkmadı. Ultrason da her şey normal çıktı. Ama gelmemeye karar vermiş benim oğlum herhalde.
Rabia_minnak Lavinya21 valla bende biran önce hevesle nişan ve suyumun gelmesini kolaylıkla doğumumu yapmak istiyorum çünkü günde bi kaç kez sadece ufak sancı giriyor onun dışında hiç birşey yok ağırlaştıkça çok zorlanıyor insan doğurmak istiyor 😂😂😂
Aerithma Lavinya21 benimde normalde 11 günüm kalmış görünüyor ama suyum gelmedi çok bir açılma da yok sancı da yok gelmiyor sıpa 😅
Rabia_minnak Aerithma benimde son 2 gün diyor ama ne nişan var ne suyum geldi nede açılmam var hiç bişeyim yok sadece sancı var oda arada 😂😂
Hase Aerithma ay benimde sizin gibi önce koyu kanama sonra sarı pelte gibi geldi hastaneye gittim bir cm açıklık ama sancılar düzensiz ve benim oğlanda gelmiyor 😅🥲
Rabia_minnak Aerithma aynen çok duydum erkek çocukları geç gelir diye ama ilk gebeliğim hevesle bekliyorum ama tık yok oğluşumda 😂🫣 Çatı muayenesi oldunuz mu siz
ezgi-esk Lavinya21 Bu 3. Gebeliğim ilk oğlumda 3 cmde bile nişan gelmemişti. Sadece yürürken ağrım vardı kafası çıkacak gibi.
Rabia_minnak Lavinya21 ayyy bende bi kaç güne kadar dikiş va korku sarmıştı ama artık ne korku var ne bişey biran önce doğurayım kafasına girmişim aslında son günler olunca ha doğurayım diye diye de insan son günleri sanki daha uzun geliyor ya uf napcaz biz ya😂😂