Dlar Rumeysamete evet canm kesinlikle sürprizli nir durum çünkü kızım Eylül doğacaktı ama ağustos da doğdu şimdi 2. Ye hamileyim doktor haziran sonunda diyor yani hep aniden değişiyor
Dlar Yaso2110 ay inşallah Allah gönlüne göre verir canm bende 37 de başlasın istiyorum 1 hafta sonra 37 olcaz hemen temizliğe vericem kendimi başlasın diye
Sinyo Dlar 35+3 bugün çok kasılma vardı. İnşallah erkenden gelmez en az 2 hafta daha beklesin istiyorum
Dlar Sinyo hepimiz hemen hemen aynı haftalardayız hepimizde aynı şeyler var ve bende aynı duayı edip duruyorum büyük ihtimalle bu haftada normal gibi
Fasulyeninhikayesi Dlar bende 36+1 oldum cati agrisi baski var kaburga batmasi da var yurumek yatmak zor gelio az kaldi sezaryen olacagim hayırlısıyla 🤲🏻🤰🏻🌸
Dlar esss_92 4 yada 5 aslında biraz değişiyor dün çok oldu biröcrli gün 3 kez oldu bide olduğu zaman canm yanıyor
esss_92 Dlar benim daha çok oluyor ya saatte 4-5 olduğu oluyor bazen taş gibi oluyor demi sonra Buda yumuşuyor pozisyon değişince falan
Dlar esss_92 evet senin daha fazlaymış canm doktora sordunmu baktım nst de yada nebilim zaman tutunmu j
Tugce-K Dlar 37+3 hala belirti yok😂 son muayenede nst’de de sancı mancı yoktu zaten😂 doğurmayacak gibi hissediyorum😅