tugcesakzci littlechick oy hayırlı olsun. Sağlıkla kucağına al, bir an önce kavuşun inşallah güçlü prensesle. Strese girme senin minik kızın çok güçlü, bunu da alacak merak etme ❤
ZeyHus33 littlechick yaaa Allah’ım sağ saglim kucağına almayı nasip etsin güneşte sende çok güçlüsün kızın için kızında senin için dayandı Bunuda atlatip alacaksın evladını kucağına Allah’ın izniyle 😘😘💜❤️♥️
tamamdanolmuss littlechick Allahım Güneş bebeği size bağışlasın sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. Minik savaşçı kız çok güçlü annesi gibi. Güzel günler hep sizin olsun 🫶🏻🙏🏻🧿
myangelson littlechick ayyy canım benim ne yaramaz çıktı senin kız yaa🥲 sağ salim hastaneden çıkacaksınız inşallah Allah’ın izniyle sadece birazcık zaman gerekiyor 😊🧡🧡
Cihangir09 littlechick sizi takip ediyordum çok zor günler atlattiniz inşallah güneşiniz en yakın zamanda evinizde ışık saçmaya başlar 🩶
Guzelanne56 littlechick kuzenim 24 haftalık doğurdu Şuan kızı 6 yaşında bütün çocuklardan sağlıklı masallah 2.5 -3 ay kuvezde kaldı çocuk annesı küvezden sonra her yere götürdü kendısı kocası covıd bile oldu çocuğa bulaşmadı. Eşimin akrabası 26 haftalık doğurdu 4 yaşında daha bı kaç gün önce gördük masallah zamanında doğmuş 4 yasındakı çocuklardan bile daha iri yapılı bıcır bıcır korkmayın hıc 2 ay karnınızdaymıs gibi küvezde büyüyecek bol bol süt sağın rabbım tez zamanda evınız getırmeyi nasip etsin.
YeniGelinMeselesi littlechick oyy kurbaney 🥹💜 Gözün aydın canım minnoş biraz aceleci çıkmış ya maşallah ama kilosu iyiymiş bak☺️ Rabbim sağlıkla kucaklayıp eve gidebilmeyi nasip etsin canım en güzel günler sizin olsun her işte bi hayr vardır unutma kendini üzme sakın sen ne kadar iyi olursan bebişinde o kadar iyi olur seni hisseder unutma💜🌸
Bussr littlechick çok gülüşünüz cok❤️ Allahını izniyle hemen toparlanacaktir Rabbım yar ve yardimciniz olsun canım benim🥰
Miniktosbaa littlechick anne karnında ki eksik günü tamamlatıyolar canım , benim bebeğim de eksik doğmuştu elinden geldiğince süt sağ götür ben öyle yapmıştım
canvecanan littlechick Ayy Maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kavuştursun yavrunu sana inşallah Senle yavrun çok çektiniz ama ikinizde çok güçlüsunuz maşallah size özellikle minik yavrun çok güçlü ordan sağ salim çıkıp annesine kavuşacak minik savaşçı dualarim ikinizle🤲❤️
Rabiul littlechick minik savaşçı çok güzel dayandı, seni annesi olarak istedi ve bırakmadı inşallah sağlıkla büyütmek nasip olsun ❤️
Merve_31 littlechick Hayırlı olsun canımmm insaAllah en yakın zamanda beraber çıkarsınız hastaneden ☺️💖
littlechick Kızlar herkese tek tek dönüş yapamıyorum dualarınız, iyi dilekleriniz için Allah razı olsun hepinizden. ben iyiyim biraz ağrım var şimdi yürüyebildim çok şükür 🤲🏻
Minikprensinannesiiiii littlechick yaa canım çok şükür hayrınan doğmuş inşallah bi an evvel de küvezden yanına gelir annesi minik mucizen adı gibi parlatsın sizin hayatınızı minik güneşin🤲🌺
Linakiz1903 Yaaa hoşgelmiş Güneş kız ☀️ siz çok güçlü bi ailesiniz hemen toparlıcaktr bol bol dua edicez hepimiz ona 🙏🏻🩷
1prensesannesi__ littlechick ayy demin postuna yorum yaziyodum asko hayirlisi olsun Rabbim bebegini sana bagislasın insAllah cok dua edicem merak etme saglikla evine goturecegin gunlerde gelicek