ucigdem Hgergy kürtajdan sonra adet düzensiz liği oluyormuş fakat ben 30 günde ilk regl oldum, çocuk düşünüyorsan 3 ay bekle dedı doktor
Gizem1504 Hgergy ben kürtaj olmadım kendiliğinden düştü evde kanamam vardı 3 ay bekle dedi doktorum ilk 27 gün sonra adet oldum ara ara lekelenme oldu şimdi 2. Adetimi oldum yine düzensiz gibi 3 ay falan anca düzene giriyor
Sedef21 Hgergy bugün bebeğin gelişiminin durduğunu söyledi doktor bütün ilaçları bıraktırdı kendiliğinden düşmesi için düşmezse kürtaj yaparız dedi benim ki tüp bebekti yeniden transfer için bir kez adet olduktan sonra tekrardan başlarız tedaviye dedi ama ben tekrardan buna hazırmıyım hiç bilmiyorum
Sahra1221 Hgergy adet süresi ortalama 1 2 aydır. Kürtajdan sonra iyi bakmazsan hamilelik çok zorlaşır. Sıcak suyla lavaboya git. Soğuk su dondurma yok. Ağır işler yapmayacaksın, kendini zorlamayacaksın. Karnını sürekli sıcak tut ayağını da
Hgergy 2 gün oldu nerdeyse. Alt karın ağrısı var normal mi 😔 qusel ucigdem Sahra1221 Gizem1504 Sedef21 Esrabyndr Semyil Bir_nazenin01
Hgergy Gizem1504 geçmiş olsun. İnşallah tekrardan sağlıklı bir hamileliğiniz olur. İyiki kürtaja gerek kalmamış psikolojik olarak berbat bir durum
Sedef21 Hgergy tüp bebekten dolayı o kadar alıştım ki o ameliyat masalarına ama o zaman hepsi heyecan Umur vericiydi Buda tam tersi Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Esrabyndr Hgergy kürtaj olanlar 6 ay kendisi düşük yaparlar için 3 ay beklemek gerekiyormuş benim ilk gebeliğim de kürtaj olmadan düşük oldu ,3 ay dikkat et dedi doktor kürtaj olsaydı 6 ay dedi doktor
Hgergy Esrabyndr cuma günü kontrole gittiğimde inşallah unutmam soracağım kaç ay bekleyeyim diye. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktansa beklerim 3 ay 6 ay ne gerekiyorsa 😔
Fi557 Esrabyndr merhaba benimkinide ilaçla düşürdüler 1 adetten sonra düşünürsen yapabilirsin dedi dr sizce 6 ay mı beklemeliyim
Esrabyndr Hgergy ben de o düşünce değilim çok zor Rabbim yardımcın olsun Doktorlar aslında söylemesi gerekiyor direkt sana 6 ay korun ya da 3 ay korun neyse onu söylemeleri gerekiyor normal şartlarda