Meltemanneolsun  Yaptıktan 10 ya da 15 dk sonra oldu bu şimdi nedir kizlar tekrar mi yapsam
Pamiramsi Kaset testler yanıltıcı olabiliyor canım ya erken test al bence onu yap ama çizgi görünüyor 😍
Meltemanneolsun Pamiramsi de mi yani çizgi var ay ben ağlarım yaa ya da dur şimdi aglamayayim tam emin olayım de mi ya yanilticiysa off
Hasret18ayaz Pamiramsi aksini soyliycem hamile olduğumu öğrendiğim gün sabah ilk idrarla erken gebelik yaptım negatifti gece kaset testte gayet net silik çizgiyi gördüm erken gebelik testleri para tuzağı inanmayın
Meltemanneolsun sutlukahve_ ben 2 ay önce düşük yaptım 7 haftalıkken o yüzden daha erkenken kan testi yapmak istemiyorum iyice koyulassin sonra mi yapsam ki kan testi
sutlukahve_ Meltemanneolsun bende düşük yapmıştım sonra seninki gibi çıktı testim testten 3-5 gün sonra kan verdik 700 lerde çıktı 1 hafta 10 gün fln sonra da muayeneye gittim kese görüldü istersen biraz bekleyip kan ver çünkü düşük olunca kese görülmeyecek sende bikac gün bekleyebilirsin 🌸
Meltemanneolsun sutlukahve_ evet bence de çünkü çıkarsa kese yok diye uzulcem o çıksa kalp atışı için bekle o beklemeler çok zor geliyordu ilk zamanlarda da korkuyorum da biraz of bilemedimm
Meltemanneolsun MelodyFairy ben de öyle biraz beklicem ama reglimin 5. Günü gecikmesinin. Bulantım var kasıklarım ağrıyor uykum var bel ağrısı ağlamaklı haller. Belirtiler var da işte ümitlenmek de istemiyor insan
Hasret18ayaz MelodyFairy şimdi sizin konunuzu okuyordum amaa testte sonraden çizgi olusmadi tuhaf kan verin netlestirin testimin görselini bırakıyorum
MelodyFairy Hasret18ayaz ama dün de bu testten yaptım ilk ne çıktıysa o kaldı bugün ki böyle oldu o yüzden kafam karıştı